Voor een leuk jong gezin mocht ik voor hun nieuwe twee-onder-een-kap woning in Berkel en Rodenrijs een interieurontwerp maken voor de benedenverdieping. De kernwoorden die ik voor dit ontwerp heb gebruikt zijn speels, gezellig en fris. Het gezin vroeg om een warme, maar wel frisse inrichting met groen en pasteltinten.

 

JaimyInterieur_moodboard

Jaimyinterieur_irispark2

Jaimyinterieur_irispark1

Om de televisie uit het zicht te halen heb ik een wandkast ontworpen waar de televisie in verzonken is.

Jaimyinterieur_irispark3

Jaimyinterieur_irispark6

Jaimyinterieur_irispark5

Het kinderhoekje heb ik zo ontworpen dat ook later als de kinderen groot zijn dit nog steeds een handige kast is om te gebruiken. Het middelste gedeelte kan uitgetrokken worden en kan worden gebruikt als zitbankje.

Jaimyinterieur_irispark8

Jaimyinterieur_irispark7

De klant had de wens voor een bankje tegen de muur waar de tafel bij geplaatst kon worden. Ik heb hier meteen de hele wand voor gebruikt en er een tevens een kast omheen ontworpen waar eventueel ook boeken in geplaatst kunnen worden. Zo krijgt de wand een dubbele functie.

Jaimyinterieur_irispark9

JaimyInterieur-Berkel_3

render-ontwerp_JaimyInterieur

Render-ontwerp_JaimyInterieur_1

Render-ontwerp_JaimyInterieur_2

 

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Ik hoop je gauw te zien!

 

Wat zijn wij ontzettend blij met het ontwerp van Jaimy voor onze nieuwe woning. Vanaf de eerste kennismaking was het meteen heel prettig.

Jaimy is heel enthousiast, bruist van de ideeën, maar bovenal luistert enorm goed naar je specifieke wensen. Ze neemt de tijd om creatief met je mee te denken en vervolgens geweldige oplossingen te geven waar we zelf niet aan gedacht hadden.

Pluspunt was ook zeker het ècht persoonlijke en makkelijke contact en het snel kunnen schakelen. Wij besloten tijdens de verbouwing op het laatste moment om de complete haard eruit te laten halen (die in eerste instantie een vrij centrale rol in het interieur innam), maar Jaimy draaide haar hand er niet voor om, om last minute het hele ontwerp erop aan te passen.

Wij gaan ons ontwerp-advies meteen ten uitvoer brengen! We vinden de kleur-combinaties geweldig en de kasten op maat heel gaaf! Ook voor het kinderhoekje heeft Jaimy een heel originele kast (inclusief uitschuifbaar bankje; wat een vondst), en thema (flamingo) bedacht. Helemaal super.

Wij zouden Jaimy echt van harte aanbevelen! 

Familie Gerritsen, Berkel en Rodenrijs