Ik krijg regelmatig leuke reacties op onze bedlampjes. Dus dacht, dat wil ik met jullie delen. Het kan namelijk zo simpel zijn.

De betonnen fittingen heb ik gekocht bij Xenos, maar je kunt hiervoor natuurlijk elk gewenst model gebruiken. Omdat het snoer te kort was om het zo speels op te hangen, hebben we het snoer vervangen. Ik heb deze bij Xenos gekocht, maar is ook bij de bouwmarkt te koop. Het moeilijke klusje heb ik aan mijn vader overgelaten :). Hij heeft het snoer vervangen en hier tevens een stekker aangemaakt. Met simpele haken van de bouwmarkt kan je het lampje leuk ophangen. De diamanten lampjes maken het geheel af. Ook deze heb ik bij Xenos vandaan.

Omdat ik van sfeer hou en zeker ook op de slaapkamer, heb ik er een dimmer tussen gezet. Dit werkt heel simpel. Je kunt deze o.a kopen bij de Hema. De dimmer steek je in het stopcontact en de stekker van het lampje stop je in de dimmer. Er zit een afstandsbediening bij, dus je kunt ze makkelijk vanuit bed bedienen.

Zo simpel kan het dus zijn.

x Jaimy

Shoppen?

Posted in DIY
Posted by:jaimy Interieur & design

4 reacties op ‘diy bedlampjes 

  1. Hai Jaimy, super mooie en gerse site, leuke blog en toppie tips! Good for you dat je er helemaal voor gaat, komt op zekers helemaal goed! Heel veel succes en plezier! Liefs Madelon

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s