Toen we hier kwamen wonen hadden we echt een nieuwe bank nodig. Gelukkig kwam ik hem snel tegen bij de Wehkamp. Daar zag ik hem in het okergeel en ik was meteen verkocht. Gelukkig hadden ze hem in nog meer kleuren. Okergeel is echt superstoer, maar ik niet. Ik speel liever op safe, want ben altijd bang dat het mij snel gaat vervelen. En doormiddel van kussentjes kun je een heel andere sfeer creëren op je bank. En dat heb ik meteen maar eventjes voor jullie op de foto gezet.

jaimyinterieur

img_6590-1Op bovenstaande foto heb ik poederroze met muisgrijze kussentjes gecombineerd. Door er een schaapje bij te leggen, krijgt het een lief en zacht geheel.

img_6587-1Hierboven heb ik verschillende kleuren blauw met groen gebruikt. Met het groen/blauwe dekentje creëer je een wat stoerdere look.

img_6586 Bijna hetzelfde, maar net weer iets anders.

img_6581-1Je ziet het bijna niet op de foto, maar de kussentjes zijn zacht mintgroen. Ik krijg hier echt een lentegevoel van.

img_6583-1En dan de groene variant. Deze maken het geheel lekker fris en kleurig.

Door te spelen met kussentjes ziet het er meteen heel anders uit. En als je nou ook nog de muur erachter in een andere kleur schildert, dan heb je helemaal een andere sfeer.

Welke variant is jouw favoriet? Ben benieuwd!

x Jaimy
Shoppen?

7 reacties op “spelen met kleuren

  1. Hoi! Ik ben erg nieuwsgierig naar pantone nummer van de kleur die je op je muur hebt zitten. En van welk merk verf het is. Super mooi!!

Geef een reactie