Zoals mijn vaste volgers weten, hebben wij een huismus. Met heel veel liefde verplaatsen we hem van de woonkamer naar de slaapkamer en weer terug. Onze mus heeft het hele huis al gezien. Wat ik nog leuker vind aan deze mus, is dat hij een gedicht met zich meedraagt. Probeer alleen niet met een wijntje op het voor de eerste keer te lezen, geloof me, dat gaat mis 😉

Twee vrienden van ons maken samen de mooiste dingen en wij hangen dan ook graag hun werk op in ons huis. Zo dus ook deze mus. En de prachtige white rabbit die beneden trouw in de woonkamer hangt. Ik heb het hier over Deborah van der Schaaf en Aad Hoogendoorn. Deborah illustreert en Aad fotografeert.

En nu mag ik een poster weggeven!

En de winnaar is geworden: Jacqueline Lemmen (@jackylem7)! Gefeliciteerd Jacqueline en ik ontvang graag je adresgegevens (deze mag je mailen naar jaimyinterieur@hotmail.com), dan vliegt de mus je zo snel mogelijk tegemoet!
x Jaimy

Gepost door:jaimy Interieur & design

6 reacties op “mus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s