Interieuradvies                                                

Voor interieuradvies kom ik als eerste bij je langs voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit vrijblijvend gesprek leer ik je een beetje kennen en kan ik meteen een kijkje nemen in jouw huis en de ruimte(s) goed bekijken. We bespreken de wensen en behoeften die ik mee zal nemen in mijn plan.

 Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek wordt er een offerte op maat voor je gemaakt. In deze offerte staat gespecificeerd wat ik voor je ga uitwerken, de tijdsplanning en aansluitend de kosten zodat je een goed idee hebt van het proces. Wanneer alles naar wens is, ga ik voor je aan de slag!

Hierna volgt een presentatie van het plan en zal ik het ontwerp toelichten. Ik neem je mee door het plan doormiddel van een moodboard, plattegrond, kleuren en materialen.

moodboard

Na de presentatie kun je zelf aan de slag, maar ik kan je ook nog verder helpen. Adviseren bij aankopen, gezamenlijk shoppen, de ruimte afstylen of het complete project begeleiden behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit zullen we tijdens het intake gesprek bespreken en wordt naar wens opgenomen in de offerte.

3d-plattegrond-JaimyInterieur-tilt

Mondeling advies

Er bestaat ook de mogelijkheid tot mondeling advies. Mondeling advies bestaat uit een bezoek aan huis waarbij ik ter plekke kleur- en interieuradvies geef. Tijdens dit gesprek gaan we samen sparren over de ruimte en knelpunten. Na dit gesprek kun je de ideeën zelf uitvoeren.

Dank je wel voor het sparren en je advies! Het heeft me echt geholpen en heb nu een goed beeld hoe nu verder in te richten! Denise, Schiedam

Zijn er nog vragen over het interieuradvies of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen. Dit kan via info@jaimyinterieur.com op telefoonnummer: 06-19596666, of laat je gegevens achter via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

JaimyInterieur is gevestigd in Krimpen aan den IJssel en voornamelijk werkzaam in de omgeving Rotterdam (Midden en Zuid Holland).

Posted by:jaimyinterieur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s