Voor een jong gezin in Alkmaar mocht ik een ontwerp maken voor de woonkamer van hun nieuwbouwwoning in Heiloo. Aangezien de woning pas eind 2017 wordt opgeleverd, moest ik alles van papier doen. Leuke uitdaging dus! Na een leuk intakegesprek ben ik voor ze aan de slag gegaan.

De bewoners waren aangenaam verrast over het ontwerp en de sfeer die ik voor ze heb neergezet en met de handvatten die ik ze heb meegegeven kunnen ze straks mee aan de slag in hun nieuwe woning. Ontzettend leuke klus en ook ik ben erg nieuwsgierig hoe het er straks in het echt uit gaat zien!

Lees onder de ontwerpen de mooie recensie!

moodboard-JaimyInterieur

 

 

Ach, dat kunnen we toch ook zelf?!’

We waren heel aangenaam verrast, toen Jaimy afgelopen weekend haar moodboard en plattegrond kwam laten zien. Een paar weken eerder had ik haar gevraagd of ze eens met ons wilde meedenken. 

Mijn man denkt al snel ‘ach, dat kunnen we zelf toch ook wel?!’. Hij stond er dus wat sceptisch tegenover. “Maar goed, laat ik het eens een kans geven”, zei hij uiteindelijk. “Wie weet krijgen we een handige tip.” Zelf was ik meteen wél overtuigd, maar ik had op Pinterest al kennisgemaakt met het werk van Jaimy.

Op basis van een heel leuk skypegesprek, en natuurlijk de precieze afmetingen van ons nieuwbouwhuis, is Jaimy aan de slag gegaan. Het resultaat? Een prachtige, warme en landelijke stijl, een ontzettend leuk kinderhoekje voor onze zoon, een eettafel met een lage kast als alternatieve stoel, een hele gave lamp en een combinatie van vloerkleden die onze huiskamer op het oog een stuk groter maakt. En zo kan ik nog wel meer opnoemen…

Jaimy ziet dingen die wij zelf niet zien. Ze combineert vakmanschap met ontzettend veel creativiteit en enthousiasme. Haar input heeft er zelfs voor gezorgd dat mijn man en ik nóg meer zin hebben in onze verhuizing. En we kónden al niet wachten. Het moodboard staat nu op een prominente plek in ons huidige huis en iedere keer als we erlangs lopen, krijgen we allebei een lach op ons gezicht. Mijn man zegt nu zelfs: “Die Jaimy is een topzet van je geweest.” 

 

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan direct contact met mij op! Dit kan via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier

2 reacties op “nieuwbouwwoning Heiloo

Geef een reactie