Voor een hoekwoning in Nieuw-Lekkerland mocht ik onlangs een interieurontwerp maken. Toen de klant aangaf dat de Urban Austronaut stijl hem wel erg aansprak , heb ik daar dankbaar gebruik van gemaakt. Deze stijl staat bekend om zijn eenvoud. Strak, veel wit, zwart, grijs en één accentkleur. Deze accentkleur mag dan ook lekker heftig zijn. Ik heb gekozen voor rood. Juist omdat dit zo mooi afsteekt bij de rest. Super uitdaging om te doen! En de klant was erg verrast over de indeling, met de Ball chairs en de ronde tafel. Missie geslaagd! Voor deze opdracht ben ik de samenwerking aangegaan met Reese Interieurbouw. Steven Reese maakt echt de prachtigste meubels, maar ook bijv. keukens helemaal op maat. Voor deze woning heeft hij een wandmeubel gemaakt met daar een open haard in verwerkt. Ben zo benieuwd als het straks allemaal af is! De foto’s volgen dan nog uiteraard.

Zie hieronder de ontwerpen die ik heb gemaakt en helemaal onderaan het ontwerp van het wandmeubel gemaakt door Reese Interieurbouw.

moodboard 20.55.59

 

 

thumbnail_Haardmeubel

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan direct contact met mij op! Dit kan via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gepost door:jaimy Interieur & design

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s