Voor een prachtige hoekwoning in Berkel en Rodenrijs mocht ik een interieur plan verzorgen voor de benedenverdieping. De bewoners wilden graag een compleet nieuwe woonstijl en schakelden daarvoor mij in. Ik heb een moodboard en plattegrond voor ze mogen ontwerpen en binnenkort gaan we gezamenlijk shoppen. De sfeer die ik voor ze heb neergezet is landelijk, stoer, licht en fris. Doordat ze een mooie lange wand hebben in de woonkamer, leek mij deze uitermate geschikt voor een wandmeubel. Ik heb deze speciaal voor hun ontworpen en zo ook meteen een oplossing voor het haardhout gecreëerd. De linkerzijde van de open haard is het meubel aan de voorkant open gelaten speciaal voor het hout.

moodboard-Jaimyinterieu-berkel

IMG_4350

plattegrond-Jaimyinterieur1

plattegrond-Jaimyinterieur5plattegrond-Jaimyinterieur4

plattegrond-Jaimyinterieur7plattegrond-Jaimyinterieur3plattegrond-Jaimyinterieur2

 

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Ik hoop je gauw te zien!

Gepost door:jaimy Interieur & design

Een reactie op “Interieuradvies Berkel & Rodenrijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s