Een van mijn eerste ontwerpen die ik maakte, was voor een gezin in Dordrecht. Een prachtige woning met een behoorlijk ruime woonkamer en keuken, maar door de indeling van het huis wisten de bewoners niet zo goed wat ze nou met de ruimte aan moesten. In het zitgedeelte hadden ze massieve, donkere meubelen staan, waardoor de ruimte klein en donker leek. In mijn ontwerp heb ik rekening gehouden met de open haard en de tussenruimte van zitgedeelte naar keuken. De sfeer die ik voor dit gezin wilde neerzetten was stoer, praktisch, maar toch ook zachte materialen. En veel groen, waar mevrouw des huises erg blij mee was.

Zie hieronder de ontwerpen die ik voor dit leuke gezin heb mogen maken!

moodboard

 

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan direct contact met mij op! Dit kan via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier.

Gepost door:jaimy Interieur & design

2 reacties op “Ruime eengezinswoning Dordrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s