Kleine kinderen – Grote dromen

Anna en Clara vinden het fantastisch om te ontwerpen voor kinderen. Dat is de reden dat de twee zussen hebben besloten om een volledig nieuwe categorie met interieurproducten voor de kleintjes te maken. Daarom vind je in de toekomst nieuwe interieurproducten voor kinderslaapkamers en speelruimten bij Søstrene Grene, het hele jaar door. Je kunt de uitgebreide voorjaarsselectie nu al bekijken.

Bekijk de collectie en vind prachtige, met de hand getekende illustraties, betoverende kleuren en speelse dieren die je uitnodigen in hun geweldige wereld. Doe inspiratie op voor de inrichting van een kinderkamer met een charmante tipi, diervormige nachtlampjes, mooie muurstickers, een prachtig hemelbed en nog veel meer. De collectie zal vanaf donderdag 8 februari verkrijgbaar zijn in de winkels van Søstrene Grene.

Gepost door:jaimy Interieur & design

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s