Voor een jong stel in Bodegraven mochten we een heel nieuw interieur ontwerpen. En dat zijn natuurlijk de leukste klussen om uit te mogen voeren.

Alles wordt vervangen, van vloer, bank, eettafel tot open haard. Zo komt er een grote aanbouw waar gedeeltelijk de keuken in komt en wordt er een werkkamer aangebouwd. Waanzinnige plannen dus en we zijn nu al benieuwd naar het eindresultaat!

De bewoners zochten naar een combinatie van industrieel, warmte, Scandinavisch en een tikkeltje kleur.

Ontwerp Peter en Ellen top2

 

Ontwerp Peter en Ellen9

De materialen zijn zorgvuldig samengesteld. Zo hebben we harde materialen als beton en staal gecombineerd met zachte natuurlijke materialen als hout, leer en wol.

Ontwerp Peter en Ellen 10

De bewoners hadden de wens om te kunnen zitten in de vensterbank. Zo is er een kast ontworpen die van de muur doorloopt naar de televisie, die meteen is verzonken in het meubel.

Ontwerp Peter en Ellen zithoek

Ontwerp Peter en Ellen 5

Om de zit en eetkamer af te scheiden is er deze open haard ontworpen, zodat de bewoners kunnen genieten van de haard in zowel de zit als eetkamer.

Ontwerp Peter en Ellen eetkamer2

We hebben bewust gekozen om de kleur Vardo van Farrow and Ball toe te passen achter de keukenwand en de rest rustig gehouden, zo kan er namelijk altijd met accessoires gemakkelijk kleur toegepast worden.

Ontwerp Peter en Ellen keuken

Boven de keuken is een metalen rek ontworpen, waardoor de sfeer lekker industrieel wordt, maar meteen handig is voor bijv. potjes kruiden en flessen wijn.

Ontwerp Peter en Ellen werkkamer

Zo is er in de werkkamer een wandmeubel inclusief bureau ontworpen. Zo hebben de bewoners meteen veel opbergruimte en kunnen ze makkelijk vanuit huis werken.

Naast de ontwerpen hebben we ook een product en materialenanalyse voor ze mogen maken. De zoektocht naar de meubels zijn al door ons uitgevoerd, waardoor zij weer meer tijd hebben voor de verbouwing!

fullsizeoutput_ed7

fullsizeoutput_eda

 

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Ik hoop je gauw te zien!

Posted by:jaimy Interieur & design

Een reactie op “Hoekwoning Bodegraven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s