Ja ik weet het, de Inchyra Blue zat er nog niet zo lang op, maar wat was ik weer toe aan iets nieuws. De kleur was best heftig en donker en ook al vond ik de kleur nog steeds prachtig, was ik dat donkere toch al een beetje zat. Dus ik besloot om weer contact op te nemen met Farrow & Ball en heb een nieuw kleurtje uitgezocht.

Een heel andere kleur, maar wat is het resultaat mooi geworden. Zoveel zachter, lichter en ruimtelijker. En zeker voor de zomermaanden is dit heerlijk om in thuis te komen. Ben benieuwd wat jullie van het resultaat vinden! Oh, en de kleur die ik heb uitgekozen heet Dove Tale van Farrow & Ball.

Voordat ik de kleur uit had gekozen heb ik eerst een moodboard gemaakt. Op deze manier kan ik goed bepalen wat voor sfeer ik wil creëren in de woonkamer. Stap voor stap wil ik dus steeds meer deze richting op. Rust, warmte en sfeer.

moodboard_jaimyinterieur

Nog even een voor fotootje met Inchyra Blue:

Doorkijk-JaimyInterieur

En dan nu het resultaat!

Jaimyinterieur-woonkamerJaimyinterieur-woonkamer_13

Jaimyinterieur-woonkamer_12

Jaimyinterieur-woonkamer_1Jaimyinterieur-woonkamer_9

Wat ben ik ontzettend blij met het resultaat en wil Farrow & Ball wederom weer bedanken voor deze leuke samenwerking!

 

 

Posted by:jaimy Interieur & design

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s