Elk jaar ga ik samen met dochterlief op koopavond naar de Bijenkorf om buiten de lichtjes en de prachtige etalages te bekijken. Uiteraard duiken we dan ook naar binnen om daar gezellig rond te snuffelen op de kerstafdeling. Mijn moeder ging vroeger al als klein meisje met haar ouders naar de Bijenkorf rond kerst om naar de etalages te gaan kijken. En ook ik ging vroeger samen met mijn vader naar de Bij om kerstinkopen te doen en wederom naar de prachtige etalages te bewonderen. Het is inmiddels dus een familietraditie geworden. 

Toen ik laatst dus bij de Bijenkorf was om deze familietraditie voort te zetten zag ik verschillende kerst trends voorbij komen. De meest hysterische bomen had ik al eerder gespot op Instagram en Pinterest. Door de grappige kerstballen haal je in deze donkere dagen toch heel wat gezelligheid in huis! Heb jij al zulke leuke kerstdecoratie in huis? 

Hieronder laat ik je 5 verschillende trends zien die ik voorbij heb zien komen!

JUNGLE BELLS

KOMISCHE KERST

KERSTKLASSIEKERS

ONDERWATER WERELD

REGENBOOG BOOM

Gepost door:jaimy Interieur & design

Een reactie op “kersttrends 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s