Eind 2018 kreeg ik een mailtje vanuit Texas, Amerika. Een jong Nederlands gezin die graag advies wilden voor hun nieuwbouwwoning in Harderwijk.

De wens was een tikkeltje industrieel, groen en gezelligheid. In het ontwerp is ook een maatwerk kast ontworpen, die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Zo kan deze dienen als zitbankje bij de eettafel, maar ook als opbergkast bij de keuken of zitkamer. De zitkamer is in 2 ruimtes verdeeld, zodat je aan de ene kant een televisiehoek hebt en aan de andere kant lekker een boek kan lezen of voor gezellige avonden met vrienden.

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Ik hoop je gauw te zien!


Gepost door:jaimy Interieur & design

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s