JAIMY VAN ZWIETEN

Interieur geeft mij echt energie, niet alleen maar om te ontwerpen, maar ook om in te zijn. Het is zo belangrijk dat je je goed voelt in de omgeving waar je het meest bent, waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt ontspannen.

JORINDE

Naast dat ik erg houd van leuke dingen doen met vriendinnen en familie, vind ik het erg leuk om me bezig te houden met interieur. Wanneer ik in een woonwinkel loop zie ik zoveel leuke dingen waar ik inspiratie uit kan halen! 
TATUM

 Vanaf kleins af aan vind ik het al leuk om met interieur bezig te zijn. Ik hielp altijd mijn moeder met accessoires veranderen en wilde ook elke 2 weken mijn kamer opnieuw inrichten. Mij kon je elke dag huizen inrichten met Sims. Al snel wist ik dat ik later iets met interieur wilde doen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en familie te zijn! 

meneer

Meneer zorgt elke dag voor de wandelingetjes, gezelligheid en de nodige knuffels.

Kopje koffie met ons drinken?