JAIMY VAN ZWIETEN

Interieur geeft mij echt energie, niet alleen maar om te ontwerpen, maar ook om in te zijn. Het is zo belangrijk dat je je goed voelt in de omgeving waar je het meest bent, waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt ontspannen.

FLEUR MEIJBURG

Ik vind het erg leuk om in mijn vrije tijd creatief bezig te zijn met interieur, maar ook hou ik van tekenen, schilderen, varen, hardlopen en korfbal!

LISA EICHHORN

Ik vind het ontzettend leuk om met interieur bezig te zijn, dit is wat ik het liefste doe. Mijn vrije tijd spendeer ik graag samen met mijn vriend en familie, maar daarnaast vind ik sporten ook belangrijk. Ik vind het heerlijk om een avondje op de bank door te brengen, maar ik ga zeker ook graag op pad. 

meneer

Meneer zorgt elke dag voor de wandelingetjes, gezelligheid en de nodige knuffels.

Kopje koffie met ons drinken?