appartement

rotterdam centrum

◦ Jaimy Interieur & Design ◦ Jaimy Interieur & Design ◦ Jaimy Interieur & Design ◦ Jaimy Interieur & Design ◦ Jaimy Interieur & Design

appartement

cooltower

Het ontwerpen van een interieur op de 33e verdieping van de Cooltower in Rotterdam was een fantastische uitdaging! We hadden de opdracht om het hele appartement te ontwerpen en we wilden een modern, luxe en toch warm gevoel creëren dat past bij het uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Een van de belangrijkste aspecten van het ontwerp was het maximaliseren van het uitzicht. We kozen voor een open lay-out om het natuurlijke licht en het adembenemende uitzicht op de stad binnen te laten. De kleuren van het interieur zijn rustig en neutraal, om de aandacht niet af te leiden van het uitzicht.

Om het interieur een warme en uitnodigende sfeer te geven, gebruikten we houten accenten en zachte stoffen. 

Met een mooi maatwerkmeubel hebben we nog meer zitruimte gecreëerd om zowel gezellige avonden aan de eettafel door te brengen, als lekker een kopje koffie te drinken op zondagmorgen en te genieten van het prachtige uitzicht. 

Interesse in interieuradvies en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel naar 06-22539717. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Ik hoop je gauw te zien!