Binnen een week verhuurd! 

Zakelijk gezien kan ik een hoop voor u betekenen! Heeft u een woning die gemeubileerd moet worden voor de verhuur of een woning die verkocht moet worden? Ik kan u helpen om de woning zo snel mogelijk te verkopen of verhuren.

In dit project kreeg ik de volledige vrijheid om een appartement in Rotterdam Blijdorp geheel in te richten met een budget. Omdat het appartement gemeubileerd verhuurd gaat worden, moest ik de complete inboedel verzorgen. Super gaaf om te doen!

 

 

Review van de opdrachtgever:

Onlangs, maart 2017, Jaimy ingeschakeld om voor de inrichting van ons huis zorg te dragen. Was voor ons de eerste keer dat we een interieur styliste hadden benaderd, dus we vonden het best spannend!

Volledig ten onrechte, want we zijn op alle fronten positief verrast. Jaimy weet hoe ze een ruimte praktisch en fris moet inrichten, werkt vlot, komt afspraken na en is niet te beroerd om wat meerwerk te verrichten. 

We kunnen haar zonder enige twijfel iedereen aanbevelen! En in de toekomst benaderen we Jaimy weer als we een dergelijk project hebben. Da’s een belofte!

Dankjewel Jaimy, en tot gauw!

Bazuin Vastgoed