Al een enorm lange tijd was ik op zoek naar onze perfecte nieuwe bank. Jeetje, wat een zoektocht! Een bank die je allebei mooi vindt, lekker zit en ook past in onze woonkamer is nogal een uitdaging. Ik had een paar wensen/eisen in mijn hoofd, maar al snel merkte ik dat ik moest gaan inleveren. Of heel veel geld neerleggen, maar dat was geen optie. 

De banken van By Sidde kwamen regelmatig voorbij en steeds meer begon ik een crush te krijgen voor 1 bank. De Sommer

De Sommer is een heerlijk grote hoekbank in 7 verschillende kleuren. En wat ik echt heel fijn vind, is dat je stalen op kan vragen, zodat je de stof/kleur thuis goed kan bekijken en voelen. By Sidde verkoopt namelijk haar banken niet in een winkel, maar online. Nu hoor ik je denken, vind je dat dan niet spannend? Jaaa, retespannend! Maar mocht hij nou echt niet mooi staan of lekker zitten dan mag hij binnen 30 dagen terug. Dat lucht op hè?! 

Nog mooier, zodra je hem besteld wordt hij direct voor je gemaakt en staat hij binnen 7 werkdagen in je eigen huis! Hoe fijn is dat! En de ongeduldige types onder ons (daar ben ik er dus duidelijk een van) snappen wat ik bedoel. 4 maanden moeten wachten op je nieuwe bank zou ik dus echt niet trekken. 

Eigenlijk was ik op zoek naar een elementen bank, zodat ik de delen ook los neer kan zetten. Maar elke bank die ik mooi vond was meteen belachelijk duur, dus daar hield het al snel op. Dus ik had me erbij neergelegd. Maar kleine verassing, toen de bezorgers de bank kwamen brengen, zag ik dat de bank aan de zijkant helemaal gestoffeerd is en het koppelstuk dus onder de bank zit. Ik was heel blij verrast! Dat betekent dat de bank dus uit elementen bestaat en dus gewoon wel uit elkaar gezet kan worden! 

Daarnaast zijn ze ook nog eens milieubewust. De bank kwam namelijk niet in plastic en karton, maar in een mooie stoffen hoes die ze hergebruiken. Goed over nagedacht dus en vind ik persoonlijk een enorm pluspunt. 

Mocht je dus op zoek zijn naar een nieuwe bank, ik raad je echt aan om even een kijkje te gaan nemen bij By Sidde! Ze hebben 7 verschillende type banken met eventueel bijpassende hockers, maar ook vloerkleden in het assortiment. 

En dan nu over de bank zelf! Want hoe hij zit is natuurlijk niet heel onbelangrijk. Hij heeft een stevige zit, maar zit wel heel lekker. En wat ik nu super fijn vind, is dat we met heel het gezin lekker op de bank kunnen hangen en veel lekkerder televisie kunnen kijken zonder nek kramp te krijgen. En de kleur is zo ontzettend mooi! We hebben gekozen voor de Silver Grey en wat blend hij mooi in de rest van de ruimte. Elke keer als ik binnenkom in de woonkamer word ik zo gelukkig van het totaal plaatje. Wij zijn dus super blij met onze nieuwe bank!

En By Sidde, nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!