Afgelopen 2 weken was ik op vakantie in Zuid-Spanje. En wat is er nou leuker dan inspiratie opdoen in het buitenland? Dat is dan ook wat ik het liefste doe op vakantie. Lekker cultuur snuiven, mooie dingen bekijken en me laten inspireren door het land, de mensen en ook zeker de horeca inc. zijn eten en drinken.

Zoals je al hoort, het was heerlijk in Spanje. We hebben echt genoten van de zon en het land. Zo kwamen Valencia, Murcia en Alicante aan bod.

Murcia is echt een stad waar de toerist nog niet de boel heeft overgenomen. Waar je alleen maar Spanjaarden ziet en hoort en bijna niemand Engels spreekt. Ik hou ervan! Prachtige winkels met bijzondere kleding, wat je nergens anders kan vinden. En de Horeca, ooooh zo geweldig! Je eet daar echt de heerlijkste gerechtjes voor weinig en bijna elk restaurant heeft echt aandacht besteed aan zijn inrichting. Ik heb werkelijk mijn ogen uitgekeken.

FullSizeRender

Zo liepen we toevallig langs Cafélab. Zag er van buiten al veelbelovend uit, maar eenmaal binnen wilde ik niet meer weg. Wat een creativiteit! Tot in de detail was er aandacht besteed aan de uitstraling. En de koffie en Red Velvet cake was echt een genot.

jaimyinterieur-cafelab11

De tafel gemaakt van een letterbak gevuld met verschillende koffiebonen

 

jaimyinterieur-cafelab6

Percolators aan het plafond als lampjes!

jaimyinterieur-cafelab4

De deur naar de toilet

jaimyinterieur-cafelab1

FullSizeRender-1

toilet aan de binnenzijde

jaimyinterieur-cafelab13

jaimyinterieur-cafelab12

jaimyinterieur-cafelab10

jaimyinterieur-cafelab9

Een oud koffiezetapparaat als salontafel

jaimyinterieur-cafelab8

jaimyinterieur-cafelab5

FullSizeRender-2

 

Omdat het een genot was om hier naar binnen te gaan, moest ik dit uiteraard even met jullie delen. Hebben jullie ook zo’n plekje waar je heel blij van wordt? Laat het hieronder weten!