Toen ik werd gevraagd of ik een interieurontwerp wilde maken voor een appartement in de Zalmhaventoren in Rotterdam, maakte mijn hart een sprongetje! Met 215m de lucht in wordt dit de hoogste toren van Nederland.

De opdrachtgevers hebben op de 45e verdieping een appartement gekocht en wisten niet goed hoe ze deze in moesten richten. Er moest al na gedacht worden over de keuken, terwijl de toren pas over 2 jaar klaar is. Om deze reden hebben ze mij ingeschakeld, zodat de keuken meteen meegenomen kon worden in het totaal plaatje.

In de Zalmhaven hebben ze een New Yorkse Art Deco stijl toegepast in het gehele ontwerp. Dit heb ik op een subtiele manier terug proberen te laten komen in het interieurontwerp. De vliegtuigjes op de wand boven de eettafel geven een knipoog naar het beroep van de toekomstige bewoner.

Door houten latjes als wandbekleding te plaatsen, creëer je op een vrij simpele manier een luxe uitstraling. Op dezelfde wand heb ik een wandbekleding van Dutch Walltextile Company geplaatst die zacht aan voelt en lijkt op suède.

En wat een ontzettend enthousiaste reacties mocht ik ontvangen! Nu kijken ze nog meer uit naar hun nieuwe appartement.

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Ik hoop je gauw te zien!