Onlangs werd ik benaderd door het televisieprogramma Designdroom of ik mij op wilde geven om mee te doen aan het programma. In dit programma strijden 6 designers tegen elkaar voor de titel ‘beste interieurdesigner van Nederland’. Super leuk en ik mocht ook nog eens langskomen op de castingdag! Voor deze castingdag moest ik een interieurontwerp maken geïnspireerd door Ikea en met een aantal wensen van de zogenaamde bewoners.

Helaas ben ik niet geselecteerd voor het programma, maar ik wilde wel graag met jullie mijn ontwerpen delen.

De opdracht was om de kleuren van komend winterseizoen 2018/2019 toe te passen. Daarnaast was er de wens voor een thuiswerkplek, ruimte voor een platenspeler incl. platencollectie, speelplek voor 2 kleine kinderen en genoeg ruimte om lekker met een groepje lang te kunnen natafelen. De wandkast heb ik ontworpen om op deze manier aan een aantal van deze wensen te voldoen.

Designdroom-Jaimyinterieur-2

Designdroom-Jaimyinterieur-4

Designdroom-Jaimyinterieur-9

Designdroom-Jaimyinterieur-8

Designdroom-Jaimyinterieur-5

Designdroom-Jaimyinterieur-6

 

 

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Ik hoop je gauw te zien!