Onze werkkamer hebben we zo goedkoop mogelijk ingericht, maar wel geprobeerd het zo mooi mogelijk te houden.


Het bureau hebben we zelf samengesteld bij Ikea. Omdat wij de bureaubladen niet mooi genoeg vonden, hebben we gekozen om een keukenblad te gebruiken. Deze zien er vaak veel mooier uit en heel veel duurder zijn ze niet. Deze kost namelijk maar €49,-. De schragen zijn tevens van Ikea en kosten €6,- per stuk. In totaal heeft dit bureau dus €61,- gekost.

Het gaaspaneel erachter komt bij Karwei vandaan. Ze hebben verschillende varianten en kleuren. Deze kost maar €12,- en kan je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Ik heb er hier allemaal fijne herinneringen en kaartjes aan opgehangen die ik mooi vind. Maar je kunt er ook een kapstok van maken, of je schoenen eraan hangen. Een goedkope oplossing en het ziet er ook nog leuk uit.


Het lampje op het bureau is van Action en kost maar €14,95. In de webshop van vtwonen hebben we dit mooie stoeltje van Zuiver gevonden. We waren op zoek naar een mooi design stoeltje waar je lekker op kunt zitten en dit stoeltje heeft het allebei. Deze maakt het geheel mooi af.

Zo zie je maar, dat mooi niet altijd duur hoeft te zijn.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

x Jaimy

 

shoppen?