Contact

contact

Zijn er nog vragen over het interieuradvies of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen. Dit kan via info@jaimyinterieur.com, op telefoonnummer: 06-22539717, of laat je gegevens achter hieronder op het contactformulier. 
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Op aanvragen voor interieuradvies reageer ik altijd binnen enkele dagen, mocht het langer duren, check dan even je spam.
 

Samenwerkingen

Ik werk graag met mooie merken en bedrijven samen of product reviews. Ik bekijk altijd het product vooraf en of het past bij JaimyInterieur. Vul hierboven even het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Testproducten zijn altijd welkom. Stuur mij even een mailtje voor het juiste adres.

Voor pers-events op het gebied van interieur, tuin, lifestyle en wonen, word ik graag op de hoogte gebracht. Ik vind het altijd super om kennis te maken met nieuwe merken en partners.

 

Jaimy Interieur & design is gevestigd in Rotterdam en voornamelijk werkzaam in de omgeving Rotterdam (Midden en Zuid Holland).