Omdat er de afgelopen maanden zoveel mensen tegen mij gezegd hebben dat ik moest gaan vloggen, ben ik  nu dan eindelijk overstag gegaan. En wat vind ik dit leuk om te doen! Moet er wel bij zeggen dat ik het ook enorm spannend vind en echt eventjes over een drempel heen moest, maar ik heb hem overwonnen! Ben enorm benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat je het me even weten??

Afgelopen week kreeg ik een nieuw matras van Emma. En omdat alles wat bij mij nieuw binnen komt direct gestyled moet worden, bedacht ik dat het misschien wel leuk zou zijn om nu de slaapkamer met het nieuwe matras van Emma op 3 verschillende manieren te stylen.

Maar.. Ik kan er natuurlijk heel veel over gaan schrijven, kijk maar gewoon het filmpje, is namelijk veel leuker!

Veel kijkplezier en als je dan toch bezig bent, abonneer je meteen op mijn kanaal, dan wordt je meteen op de hoogte gehouden!

x Jaimy

2 reacties op “bedroomstyling

  1. Hi Jaimy, echt super leuk gedaan en dus erg leuk en leerzaam om te zien! Lekker to the point, duidelijk gesproken, rustig gefilmd en leuke muziek, dus ik zeg zeker keep it up en ben als 010-ert natuurlijk helemaal fan vd Rotterdam Urban style! Maar vind je design kastje vd romatic white ook heel gers. En ik ga zekers ff kijken op de site van Emma matras! Tot ziens 😊! Grtz Maddie

Geef een reactie