Vanaf nu laat ik jullie elke week een favoriet plekje in mijn huis zien. Deze week: de slaapkamer.

In mijn vorige post favorite spot: walk-in closet, zie je hoe wij van de overloop een inloopkast hebben gemaakt. Tijdens deze verbouwing hebben we dus ook meteen de slaapkamer aangepakt.

Toen wij hier kwamen wonen was de zolderverdieping 30 jaar geleden voor het laatst aangepakt. Deze moest dus compleet gerenoveerd worden. De gehele bovenverdieping is gestript en opnieuw opgebouwd.

slaapkamer boven
slaapkamer voor verbouwing

Zoals je ziet op bovenstaande foto was er een grote schuifwand in gemaakt als kledingkast. Aangezien wij toch een inloopkast op de overloop gingen maken, hebben we alles eruit gehaald en zo dus meer ruimte en licht gecreëerd.
IMG_7030

Doordat de wand weg is gehaald, hebben we nu allemaal fijne hoekjes in de slaapkamer weten te creëren.Ik ben gek op vintage, dus ook op de slaapkamer moest weer iets komen. Dit kastje heb ik bij de kringloop vandaan kunnen halen en ben nog steeds erg blij met deze mooie vondst.

 

img_8212

De bedlampjes was een DIY. Een tijdje geleden heb ik daar een blogpost over geschreven. Lees hem hier terug.

 

Uiteindelijk ben ik superblij met het resultaat en voelt het elke dag weer of ik een luxe hotelkamer binnenloop.

x Jaimy