Voor een jong stel in Bodegraven mocht ik een totaalontwerp bedenken voor de gehele benedenverdieping. Dit betekende een ontwerp voor de woonkamer, eetkamer, keuken en werkkamer. En dat zijn natuurlijk de leukste klussen om uit te mogen voeren.

De bewoners zochten naar een combinatie van industrieel, warmte, Scandinavisch en een tikkeltje kleur. De materialen zijn zorgvuldig samengesteld. Zo heb ik harde materialen als beton en staal gecombineerd met zachte natuurlijke materialen als hout, leer en wol.

De bewoners hadden de wens om te kunnen zitten in de vensterbank. Zo is er een maatwerk zitbank in de vensterbank ontworpen, maar ook een tv-meubel, waar de televisie in is verzonken. Maar ook de open haard is zo ontworpen dat er 2 ruimtes ontstaan van de zitkamer naar de eetkamer.

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Ik hoop je gauw te zien!