Voor deze gerenoveerde hoekwoning werd ik gevraagd een interieurontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping voor een jong gezin. Om de zitkamer met de eetkamer te verbinden heb ik een maatwerkkast ontworpen, waar zowel de televisie als een zitbank voor de eettafel in is verwerkt.

JaimyInterieur moodboard .001

JaimyInterieur - ontwerp woonkamer

JaimyInterieur - ontwerp zitkamer:kast

JaimyInterieur - ontwerp woonkamer -1

JaimyInterieur - ontwerp woonkamer - 2

JaimyInterieur - ontwerp pianohoek

JaimyInterieur - ontwerp eetkamer -2

JaimyInterieur - ontwerp eetkamer

JaimyInterieur - ontwerp eetkamer:keuken

JaimyInterieur - ontwerp keuken

 

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Ik hoop je gauw te zien!