Onlangs werd ik gevraagd door HomeDeco of ik mee wilde werken aan hun rubriek ‘blogger we love’. Wat een ontzettende eer en natuurlijk wilde ik daar dolgraag aan meewerken!

Blogger we love: JaimyInterieur

Het interieur van Jaimy ben je vast al eens tegengekomen op HomeDeco. Haar foto’s staan namelijk al maandenlang steevast op de populaire pagina. En niet zo gek ook: Jaimy heeft een schitterend interieur!

Wat is jouw favoriete plek in huis en op welke plek ben je het meest trots?
De woonkamer in het hoekje van de bank is mijn favoriete plek, maar het meest trots ben ik op onze slaapkamer en inloopkast. We hebben de hele zolderverdieping compleet verbouwd en er tevens een inloopkast gecreëerd. Het is echt waanzinnig mooi geworden. Elke keer weer voelt het alsof ik een luxe hotelkamer binnenstap. En die inkoopkast.. Tsja, what can I say?! Een meisjesdroom! 🙂

Jaimy Interieur

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete woonwinkel is de kringloop. Ik struin het liefst alle kringloopwinkels hier in de omgeving af op zoek naar mooie schatten. Als ik dan iets zie staan wat mooi is, gaat mijn hart al sneller kloppen! Soms zie ik maanden lang helemaal niks en soms heb ik weken achter elkaar geluk.

Mijn favoriete merk is Zuiver. Dit merk is van Nederlandse bodem en maakt prachtige dingen die ook nog eens betaalbaar zijn.

Jaimy Interieur

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Eigenheid. Ik denk dat je het lekkerste woont in een interieur dat bij je past. Dan hoeft het niet eens perfect gestyled te zijn, maar wel dat de sfeer laat zien wie de bewoners zijn.

Zelf ben ik gek op vintage en al helemaal als het uit de familie komt. Zo staat ons huis vol met familiestukken en hebben we kunst aan de muur dat gemaakt is door de opa van mijn man. De verhalen erachter vinden we geweldig. Voor mij is dat echt onmisbaar in mijn interieur.

Jaimy Interieur

Wat is je favoriete item in huis?
Het witte drankkastje die door mijn opa is ontworpen in de jaren 30 voor op hun binnenvaartschip. In het ronde deurtje hangen de originele kristallen glaasjes. Het idee dat in de jaren 30 mijn grootouders uit dit kastje een borrel schonken voor hun visite vind ik een heel mooie gedachte.

Jaimy Interieur

Wat is jouw ultieme stijltip?
Blijf bij jezelf, maar durf ook veranderingen aan te brengen in je huis. Verf bijvoorbeeld een muur in een (onverwachte of felle) kleur, maar houd de basis rustig. Door middel van accessoires kun je de sfeer bepalen en altijd makkelijk veranderen als je het zat. Koop daarom ook niet te dure spullen! Dan doet het ook minder pijn als je het al snel weer zat bent. Bij bijvoorbeeld Xenos heb je voor een paar tientjes weer allemaal nieuwe accessoires en dus weer een heel andere sfeer.

Jaimy Interieur

Jaimy Interieur

Jaimy Interieur

Jaimy Interieur

Jaimy Interieur

MEER ZIEN VAN JAIMY?

Binnenkijker: JaimyInterieur
Blog: JaimyInterieur.Wordpress.com