Voor Bazuin Vastgoed mocht ik een appartement in Rotterdam Blijdorp compleet inrichten voor gemeubileerde verhuur. Deze Home Tour maakte ik zodat potentiële huurders al vooraf een goede indruk krijgen van de woning.

Onlangs, maart 2017, Jaimy ingeschakeld om voor de inrichting van ons huis zorg te dragen. Was voor ons de eerste keer dat we een interieur styliste hadden benaderd, dus we vonden het best spannend!

Volledig ten onrechte, want we zijn op alle fronten positief verrast. Jaimy weet hoe ze een ruimte praktisch en fris moet inrichten, werkt vlot, komt afspraken na en is niet te beroerd om wat meerwerk te verrichten. 

We kunnen haar zonder enige twijfel iedereen aanbevelen! En in de toekomst benaderen we Jaimy weer als we een dergelijk project hebben. Da’s een belofte!

Dankjewel Jaimy, en tot gauw!

Bazuin Vastgoed

Wil jij ook een woning gemeubileerd verhuren? En ben je na het zien van dit filmpje enthousiast geworden? Dan kom ik graag een kopje koffie bij je drinken! Neem contact met mij op via 06-19596666 of via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!