Wat leuk dat je interesse hebt in interieuradvies! 

Interieuradvies is maatwerk en er zal na ons kennismakingsgesprek een offerte op maat gemaakt worden. Om je toch een idee te geven waar je aan moet denken qua prijs, geef ik hieronder graag een voorbeeld en uitleg wat je allemaal voor deze prijs van mij kan verwachten. Deze geldt voor een woonkamer incl. eetkamer en keuken. 

totaal advies

Vanaf €2750,- 

vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens dit online kennismakingsgesprek leren we elkaar een beetje kennen en bespreken we meteen de wensen en eisen die ik mee zal nemen in mijn plan. Na dit gesprek krijg je een offerte op maat.  

persoonlijk Pinterestbord

Na akkoord van de offerte, maak ik direct een persoonlijk Pinterestbord voor je aan. Hier kan je plaatjes pinnen die je mooi vindt. Hier kan ik goed in terugvinden wat je mooi vindt en haal daar mijn inspiratie uit. 

moodbook

Als eerste ontvang je van mij tijdens een online gesprek een moodbook. In dit moodbook is een indelingsplan en een inspiratieboard te vinden en bespreken we of ik op de goede weg zit. 

moodboard

Om de sfeer, kleuren en stijl te bepalen maak ik als eerste een moodboard. Deze is eigenlijk de rode draad door het ontwerp heen. Deze bespreken we tijdens de tussen en eindpresentatie.

shoplist

In de shoplist vind je alle informatie van de producten die zijn gebruikt in het ontwerp. Maten, kleur, materiaal, prijs en waar je deze kunt aanschaffen is allemaal terug te vinden in de shoplist. Daarnaast ontvang je ook een lijst met alle links naar de desbetreffende producten, zodat je vanuit je luie stoel je gehele interieur kan bestellen. 

kleuren en materialen collage

Een kleuren en materialen collage geeft een goed beeld hoe de kleuren en materialen bij elkaar staan en wat het met elkaar doet. Tijdens de eindpresentatie neem ik zoveel mogelijk stalen mee. 

persoonlijke kleurenwaaier

Van de kleuren die zijn gebruikt in het ontwerp maak ik een persoonlijke kleurenwaaier. Zo kan je deze altijd meenemen als je bijv. gaat shoppen. 

indelingsplan

Op het indelingsplan laat ik zien waar wat moet komen te staan en hoe de ruimte is ingedeeld. 

wandplan

Een wandplan is een bovenaanzicht en is heel handig als je bijvoorbeeld met een schilder of behanger gaat werken. Hierop kan je precies terugvinden op welke muur welke kleur of behang moet komen. 

stofferingsadvies

Uiteraard geef ik ook advies welke vloer en wat voor raambekleding het beste in het ontwerp staat. Ik werk samen met een kundig bedrijf voor vloerbekleding die je nog meer advies kunnen geven, geheel vrijblijvend. Tevens ben ik zelf dealer van Holland Haag voor raambekleding en kan dus vrijblijvend een offerte maken voor je. 

maatwerk

Maatwerk meubels kunnen een ruimte nog beter tot zijn recht laten komen. Indien gewenst zal ik dus een maatwerk meubel meenemen in het ontwerp. Ook hier werk ik met een goede partij samen waar geheel vrijblijvend een offerte op maat gemaakt kan worden. 

tussentijdse presentatie

Tijdens de tussentijdse presentatie krijg je een kijkje in de keuken. Ik laat dan de 3d ontwerpen zien en bespreken we eventuele wijzigingen. Hierna maak ik het ontwerp definitief. 

fotorealistische ontwerpen

Na de tussenpresentatie maak ik het ontwerp definitief en zullen de 3d ontwerpen fotorealistisch gemaakt worden. Zo heb je echt een realistisch beeld van het eindresultaat. Heel fijn als je het lastig vindt om te visualiseren, bijvoorbeeld bij nieuwbouw.  

eindpresentatie

Tijdens de eindpresentatie ontvang je alles in print en digitaal. We bespreken het eindresultaat en bekijken we alle stalen.

cadeaubon advies on the spot

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Deze cadeaubon wordt in een doosje geleverd, zodat het meteen leuk is om te geven. ( ivm covid wordt er tijdelijk geen advies on the spot gegeven. Verkochte cadeaubonnen blijven geldig en kunnen een later moment ingezet worden)

Een gesprek van 2 uur lang waarbij ik per direct kleur- en interieuradvies geef. Tijdens dit gesprek gaan we samen sparren over de ruimte en knelpunten. Na dit gesprek kun je de ideeën zelf uitvoeren.

  • direct advies
  • tips voor indeling
  • kleuradvies
  • productadvies

 

maatwerk

Vanaf €350,-

Het kan voorkomen dat jij een wens hebt voor een interieuradvies dat op een andere manier is samengesteld.

Na een kennismakingsgesprek waarin jouw woon “probleem” en wensen worden besproken kan die prijs worden gegeven.

Alle bedragen zijn inclusief BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Krimpen aan den IJssel gratis, daarna bereken ik € 0,30 per km.