Wat leuk dat je interesse hebt in interieuradvies! 

Interieuradvies is maatwerk en er zal na ons kennismakingsgesprek een offerte op maat gemaakt worden. Om je toch een idee te geven waar je aan moet denken qua prijs, geven we hieronder graag een voorbeeld en uitleg wat je allemaal kan verwachten. Deze geldt voor een woonkamer incl. eetkamer en keuken. 

totaal advies

Vanaf €3250,-

vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens dit online kennismakingsgesprek leren we elkaar een beetje kennen en bespreken we meteen de wensen en eisen die we mee zullen nemen in ons plan. Na dit gesprek krijg je een offerte op maat.  

persoonlijk Pinterestbord

Na akkoord van de offerte, ontvang je direct een link voor je persoonlijke Pinterestbord. Hier kan je plaatjes pinnen die je mooi vindt. Hier kunnen we goed in terugvinden wat je mooi vindt en halen daar onze inspiratie uit. 

moodbook

Als eerste ontvang je van ons via de mail een moodbook. In dit moodbook is een indelingsplan en een inspiratieboard te vinden en zo kunnen we meteen zien of we op de goede weg zitten. 

moodboard

Om de sfeer, kleuren en stijl te bepalen maken we als eerste een moodboard. Deze is eigenlijk de rode draad door het ontwerp heen. Deze bespreken we tijdens de tussen en eindpresentatie.

shoplist

In de shoplist vind je alle informatie van de producten die zijn gebruikt in het ontwerp. Maten, kleur, materiaal, prijs en waar je deze kunt aanschaffen is allemaal terug te vinden in de shoplist. Daarnaast ontvang je ook een lijst met alle links naar de desbetreffende producten, zodat je vanuit je luie stoel je gehele interieur kan bestellen. 

kleuren en materialen collage

Een kleuren en materialen collage geeft een goed beeld hoe de kleuren en materialen bij elkaar staan en wat het met elkaar doet. Tijdens de eindpresentatie nemen we zoveel mogelijk stalen mee. 

persoonlijke kleurenwaaier

Van de kleuren die zijn gebruikt in het ontwerp maken we een persoonlijke kleurenwaaier. Zo kun je deze altijd meenemen als je bijv. gaat shoppen.

indelingsplan

Op het indelingsplan laten we zien waar wat moet komen te staan en hoe de ruimte is ingedeeld. 

wandplan

Een wandplan is een bovenaanzicht en is heel handig als je bijvoorbeeld met een schilder of behanger gaat werken. Hierop kun je precies terugvinden waar welke kleur of behang moet komen. 

stofferingsadvies

Uiteraard geven we ook advies welke vloer en wat voor raambekleding het beste in het ontwerp staat. We werken samen met een kundig bedrijf voor vloerbekleding en behang. Tevens zijn we zelf dealer van Holland Haag voor raambekleding en kunnen we dus vrijblijvend een offerte maken voor je. 

maatwerk

Maatwerk meubels kunnen een ruimte nog beter tot zijn recht laten komen. Indien gewenst nemen we een maatwerk meubel mee in het ontwerp. Ook hier werken we met een goede partij samen waar geheel vrijblijvend een offerte op maat gemaakt kan worden. 

tussentijdse presentatie

Tijdens de tussentijdse presentatie krijg je een kijkje in de keuken. We laten dan de 3d ontwerpen zien en bespreken we eventuele wijzigingen. Hierna maken we het ontwerp definitief. 

fotorealistische ontwerpen

Na de tussenpresentatie maken we het ontwerp definitief en zullen de 3d ontwerpen fotorealistisch gemaakt worden. Zo heb je echt een realistisch beeld van het eindresultaat. Heel fijn als je het lastig vindt om te visualiseren, bijvoorbeeld bij nieuwbouw.  

eindpresentatie

Tijdens de eindpresentatie ontvang je alles in print en digitaal. We bespreken het eindresultaat en bekijken we alle stalen.

maatwerk

Vanaf €350,-

Een maatwerk-meubel is een prachtige toepassing in een interieur en maakt je inrichting nog persoonlijker. Deze kunnen wij ook zeker voor je ontwerpen. Tijdens een intakegesprek bespreken we al je wensen en eisen. We werken nauw samen met een interieurbouwbedrijf die vrijblijvend een offerte voor je kan maken. 

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Krimpen aan den IJssel gratis, daarna berekenen we € 0,30 per km.