Interieuradvies                                                

Elk interieuradvies is maatwerk. Om deze reden kom ik graag eerst bij je langs voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit vrijblijvend gesprek leer ik je een beetje kennen en kan ik meteen een kijkje nemen in jouw huis en de ruimte(s) goed bekijken. We bespreken dan meteen de wensen en behoeften die ik mee zal nemen in mijn plan.

 Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek wordt er een offerte op maat voor je gemaakt. In deze offerte staat gespecificeerd wat ik voor je ga uitwerken, de tijdsplanning en aansluitend de kosten zodat je een goed idee hebt van het proces. Wanneer alles naar wens is, ga ik voor je aan de slag!

JaimyInterieur - ontwerp eetkamer -2

Hierna volgt een presentatie van het plan en zal ik het ontwerp toelichten. Ik neem je mee door het plan doormiddel van een moodboard, plattegrond en 3D visualisatie, kleuren en materialen analyse. De product analyse vertelt je welke producten er zijn gebruikt in het ontwerp met de bijbehorende prijzen en waar je deze kunt aanschaffen.

Wat zit er allemaal in dit advies:

  • intakegesprek
  • moodboard
  • plattegrond met indelingsplan
  • 3D visualisatie
  • eventueel een maatwerk meubel
  • product en materialen analyse
  • kleuren en materialen staal
  • presentatie bij jou thuis

Indicatie van de kosten voor een woon + eetkamer: €600 -900,-

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Krimpen aan den IJssel gratis, daarna bereken ik € 0,30 per km. 

JaimyInterieur - ontwerp woonkamer - 2

Na de presentatie kun je zelf aan de slag, maar ik kan je ook nog verder helpen. Gezamenlijk shoppen, de ruimte afstylen of het complete project begeleiden behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit zullen we tijdens het intake gesprek bespreken en wordt naar wens opgenomen in de offerte.

JaimyInterieur - ontwerp eetkamer

Mondeling advies

Er bestaat ook de mogelijkheid tot mondeling advies. Mondeling advies bestaat uit een bezoek aan huis van 2 uur lang waarbij ik ter plekke kleur- en interieuradvies geef. Tijdens dit gesprek gaan we samen sparren over de ruimte en knelpunten. Na dit gesprek kun je de ideeën zelf uitvoeren. Tarief voor mondeling advies is €250,-.

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Krimpen aan den IJssel gratis, daarna bereken ik € 0,30 per km. 

 

Zijn er nog vragen over het interieuradvies of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen. Dit kan via info@jaimyinterieur.com op telefoonnummer: 06-19596666, of laat je gegevens achter via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hoop je snel te zien!

 

 

JaimyInterieur is gevestigd in Krimpen aan den IJssel en voornamelijk werkzaam in de omgeving Rotterdam (Midden en Zuid Holland).