interieuradvies Hillegersberg

Wat leuk dat je er bent! 

Ik ben Jaimy en ik sta voor persoonlijk én onafhankelijk interieuradvies. We hebben al veel opdrachtgevers mogen helpen met hun nieuwe interieur in Rotterdam Hillegersberg. De projecten waar ik inmiddels een interieurontwerp voor heb mogen maken lopen erg uiteen. Van vrijstaande villa, nieuwbouwwoning, tussenwoning, hoekwoning tot 2-onder-1 kapwoning. 

Met fotorealistische ontwerpen neem ik je mee in jouw nieuwe woning of interieur. Zit je dus met je handen in het haar en weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag verder! 

totaal advies

Interieuradvies is maatwerk en er zal na ons kennismakingsgesprek een offerte op maat gemaakt worden. Om je toch een idee te geven waar je aan moet denken qua prijs, geef ik je graag een voorbeeld en uitleg wat je allemaal kan verwachten. 

Totaal advies verbouw en nieuwbouwwoning

Bij het verbouwen van je woning of het kopen van een nieuwbouwwoning komen er veel dingen op je af. Waar moeten de lichtpunten komen, welke kleur deuren of kozijnen past het beste in je nieuwe interieur en moet dat wandje nu wel of niet blijven staan? 

maatwerk

Een maatwerk-meubel is een prachtige toepassing in een interieur en maakt je inrichting nog persoonlijker. Deze kan ik ook zeker voor je ontwerpen. Tijdens een intakegesprek bespreken we al je wensen en eisen. 

Bezig zijn met mooie kleuren combinaties, verschillende stijlen combineren en elke keer weer iets moois ontwerpen, is het allerleukste voor mij om te mogen doen. Het is dan ook een feestje als het ontwerp helemaal af is en dit mag presenteren aan de opdrachtgever. Die blije en verraste gezichten is dan het allermooiste compliment die ik mag krijgen. 

PORTFOLIO
projecten omgeving Hillegersberg

zelfbouw villa

Voor deze prachtige zelfgebouwde villa in Rotterdam Nesselande mochten we het interieur ontwerpen voor de gehele woning. Een ontzettend mooie opdracht met heel gelukkige toekomstige bewoners, die niet kunnen wachten totdat ze er werkelijk kunnen gaan wonen..

tussenwoning

Een druk, jong gezin met 3 kleine kinderen, vroegen of wij een interieurontwerp voor ze wilde maken voor de gehele beneden verdieping. Er stond al een uitbouw op de planning, maar hadden geen idee hoe ze de ruimte verder in moesten richten. Dus schakelde ze ons in.. 

2 onder 1 kap

Onlangs werden we gevraagd om voor deze mooie 2 onder 1 kap woning met tuinkamer een interieurontwerp te maken. De wens was een Scandinavische sfeer met een vleugje Japandi, een ruimte die je af kunt sluiten om te werken, maar ook om je terug te trekken met een boekje.. 

Ben jij klaar voor jouw nieuwe interieur?