Zakelijk advies

Wilt u ook een Instagram waardig kantoor? Of die (model)woning helemaal afgestyled en ingericht op de markt brengen zodat u nog sneller de woning(en) kan verhuren of verkopen?

Neem nu direct contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek! 

Zakelijk gezien kan ik een hoop voor u betekenen en de mogelijkheden lopen erg uiteen. Van een kantoor of restaurant inrichten en afstylen tot een gehele woning voorzien van een complete afgestylde inboedel. Ook met een kleiner budget heb ik creatieve oplossingen om de ruimte(s) alsnog er geweldig uit te laten zien.

van nellefabriek JaimyInterieur 9

Gezien mijn jarenlange technische ervaring met renovatieprojecten bij een grote corporatie, kan ik tevens het gehele project voor u begeleiden. Het begeleiden van de aannemer(s) tot de complete inrichting behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en kijken we naar de betreffende ruimte. Na het kennismakingsgesprek stel ik een offerte op maat voor u op. Na akkoord van de offerte ga ik voor u aan de slag en hou ik u voortdurend op de hoogte van de stand van zaken gedurende het project loopt.

van nellefabriek JaimyInterieur 5

Wanneer zullen we een kopje koffie drinken? U kunt me bereiken op 06-19596666 of vul uw gegevens in via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Onlangs, maart 2017, Jaimy ingeschakeld om voor de inrichting van ons huis zorg te dragen. Was voor ons de eerste keer dat we een interieur styliste hadden benaderd, dus we vonden het best spannend!

Volledig ten onrechte, want we zijn op alle fronten positief verrast. Jaimy weet hoe ze een ruimte praktisch en fris moet inrichten, werkt vlot, komt afspraken na en is niet te beroerd om wat meerwerk te verrichten. 

We kunnen haar zonder enige twijfel iedereen aanbevelen! En in de toekomst benaderen we Jaimy weer als we een dergelijk project hebben. Da’s een belofte!

Dankjewel Jaimy, en tot gauw!

Bazuin Vastgoed

 

Fotografie: Aad Hoogendoorn

Locatie: DotControl in de van Nellefabriek

 

JaimyInterieur is gevestigd in Krimpen aan den IJssel en voornamelijk werkzaam in de omgeving Rotterdam (Midden en Zuid Holland).