Hi,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op JaimyInterieur!

Als echte interieurfreak ben ik dag en nacht bezig met interieur. Interieuradvies, verkoopstyling en bloggen, je vindt het hier allemaal terug. Zo vind ik het heerlijk om in mijn eigen woning regelmatig de boel te stylen, maar doe dit ook heel graag bij jou thuis!

Ik zie het als een uitdaging om jouw interieur met een relatief klein budget, zo tof mogelijk in te richten. Dit doe ik niet alleen voor je woon of slaapkamer, maar ook voor bedrijven, hotels of horeca geef ik graag interieuradvies.

Dit geldt ook voor verkoopstyling. Aangezien je jouw huis wilt gaan verkopen en er al zoveel kosten op je afkomen, snap ik dat je daar zo min mogelijk aan uit wilt geven. Op de pagina verkoopstyling leg ik je uit hoe ik te werk ga.

Omdat ik het super leuk vind om jou te inspireren, deel ik via mijn blog mijn passie voor interieur. Hier vind je voornamelijk stylingtips, DIY’s , filmpjes en hotspots.

Wil je contact met mij voor een opdracht of samenwerking, of voor styling – en fotografie opdrachten, stuur een mailtje naar info@jaimyinterieur.com of vul even het contactformulier  in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Leuk dat je er bent, kijk lekker rond en ik hoop je gauw in het echt te zien!

Liefs, Jaimy