De lente staat voor de deur. Hét moment om je interieur een opfrisbeurt te geven en je winterse look te transformeren naar een lichte en kleurrijke stijl!

Ik zat alweer te twijfelen of ik de muur moest gaan verven in een lichtere kleur, maar toen kwam IXXI ineens om de hoek kijken. De lente kriebelt al een tijdje in mijn lichaam en dan vind ik het heerlijk om ook mijn interieur weer aan te passen. De winter eruit en de lente erin!

fullsizeoutput_b2a

Toen ik de flamingo zag was ik meteen verkocht. Deze afbeelding van de Natural History Museum collectie vond ik zo bijzonder en gaf mij meteen een lente gevoel en zin in de zon.

fullsizeoutput_b28

Een ontzettend mooi voordeel is natuurlijk dat je een IXXI zo groot kan maken als je zelf wilt! Ik heb gekozen voor 120x 160cm zodat hij lekker aanwezig is. Daarnaast vind ik hem echt prachtig staan voor de muurkleur. En doordat hij zo groot is, lijkt het hier ook een stuk hoger. Enorme win-win situaties zie ik dus hier, de muur lijkt hoger, lichter en ik hoef niet meer te verven!

fullsizeoutput_b2b

Je kunt de IXXI hier bestellen! Of kijk gewoon op de website van IXXI, want ze hebben een enorm groot aanbod en je kunt zelfs je eigen afbeelding af laten drukken!