Wij hebben thuis veel spulletjes vanuit onze familie. Van opa’s, oma’s, oudtantes en noem maar op. Als iets een verhaal heeft, dan heeft het voor ons al zoveel meer waarde. En ik ben al zo’n nostalgisch mens, zodra het oud is, ben ik al om.


Zo hebben we ook een drankkastje staan wat gemaakt is in de jaren 30 voor mijn opa en oma. Zij woonden op een binnenvaartschip en hadden voor die tijd een erg strakke inrichting. Het kastje heeft een rond deurtje waar nog de originele kristallen glaasjes in hangen. Bovenop het blad zit een rond lampje, wanneer je hem aandoet, heb je dus licht van buiten, maar ook binnen. Zo kun je dus de flessen drank achterin ook nog goed zien. Erg belangrijk natuurlijk! 😉

In de jaren dat hij bij ons thuis staat, heeft hij al verschillende kleuren gehad, maar de laatste jaren blijft hij toch maar wit. Zo komt zijn strakke design het mooiste uit.


Ik kan wel met recht zeggen dat dit mijn lievelingsobject is in huis.

Hebben jullie ook zo’n mooi item in huis, waar je na jaren nog steeds met liefde naar kan kijken? Laat het me hieronder weten. Ik ben benieuwd!

x Jaimy