Zoals je in mijn vorige blogpost hebt kunnen lezen, hebben we sinds kort nieuwe lampen boven de eettafel! Prachtig, maar twee boven je eettafel betekent ook dat je niet meer zo makkelijk kunt veranderen.

Woonkamer-JaimyInterieur

Nou weten we allemaal van mijn veranderdrang en dat ik dus graag aan het schuiven ben in huis. Zo ook de eettafel. En met twee lampen wordt dit wel echt heel lastig. Dus ik ging op zoek naar een oplossing. En gevonden!! De Lightswing! Wat een geweldig ontwerp van Nederlandse bodem! Met de Lightswing kun je makkelijk en snel de hanglampen verplaatsen. Zo kan hij 360 graden draaien, maar ook als je bijvoorbeeld een uitschuiftafel hebt, kun je de lampen altijd weer in het midden boven de tafel hangen door het schuifsysteem.

lampen2-JaimyInterieur

Lampen-JaimyInterieur

De Lightswing beschikt over een handige snelsluiting waaraan je je hanglamp bevestigt. Maar je kunt hem daardoor ook tijdelijk weghalen. Super oplossing tijdens bijvoorbeeld een feestje. Maar je kunt ook een tweede snelkoppeling aanschaffen, dan kun je diverse lampen makkelijk afwisselen. Hoe handig?!

Lampen3-JaimyInterieur

Je hebt hem trouwens in diverse kleuren. Van koper, messing, wit, rvs tot zwart, dus voor ieder interieur wat wils. Ik heb de Lightswing Twin, maar je hebt ook de Lightswing Single, deze is geschikt voor een enkele lamp.

Wil je nou ook zo’n Lightswing bestellen? Dat kan hier!