Dalí heeft een beetje dezelfde genen als haar moeder. Om de zoveel tijd krijgt ze de welbekende veranderdrang. Heel haar kamer moet dan omgegooid worden en ik moet zeggen, ze heeft echt vaak leuke ideeën!

Dit keer heeft ze zelf een plattegrond getekend en hebben we samen Pinterest afgezocht naar mooie inspiratie plaatjes. Doordat een vriendin haar ouderlijk huis verkocht moest worden had zij mij gevraagd om langs te komen, omdat er misschien nog mooie spulletjes en cactussen te vinden waren. En inderdaad! Een prachtig jaren ’50 kaptafeltje en klepbankje gevonden! Nieuw stofje eromheen en het ziet er weer uit als nieuw. Nog een goede reden om de indeling aan te pakken!

 

IMG_8322

Eerst stond haar bed tegen de muur aan, maar omdat ze best een grote kamer heeft, dachten we dat het misschien wel leuk zou zijn om een beetje te spelen met de ruimte.

IMG_8269

De indeling hebben we veranderd, maar ook de Sukha vogeltjes, die we nog over hadden van de bruiloft, hebben we boven haar bed gehangen.

IMG_8324

IMG_8266

Hebben jullie kids dat ook? Of zou die van mij gewoon een beetje aangestoken worden door haar moeder? 🙂 Ik vind het in ieder geval heel leuk dat ze lekker meedenkt en ook dan weer helemaal blij is met haar “nieuwe” kamer, zonder het groots aan te pakken.

Missie geslaagd!