Onlangs mocht ik voor een jaren ’30 woning een ontwerp maken voor de woonkamer, zie hier het ontwerp. Maar de bewoners hebben ook 2 kleine meisjes die gaan slapen op de zolderverdieping. Ook voor hen mocht ik een ontwerp maken, inclusief een maatwerk inloopkast! 

De wens was om 2 verschillende kamers te ontwerpen, maar wel allebei met een rustig sfeertje. Geen felle kleuren, maar zachte pasteltinten. Hieronder het resultaat van een van de meidenkamers.

plattegrond-JaimyIinterieur-meidenkamer_5

De wens van de jongedame die hier gaat slapen was een huisje om in te slapen en waar ze zich terug kan trekken. De muur naast het bed zijn schotten, om deze reden heb ik bewust het huisje opengelaten zodat ze er altijd makkelijk bij kunnen.

plattegrond-JaimyIinterieur_meidenkamer

plattegrond-JaimyIinterieur-meidenkamer_4

De kleine meid wilde ook graag een bureautje waar ze lekker aan kan knutselen of tekenen. Ze is gek op konijntjes en dat heb ik terug laten komen in het bureau.

plattegrond-JaimyIinterieur_meidenkamer_2

plattegrond-JaimyIinterieur-meidenkamer_3

plattegrond-JaimyIinterieur-meidenmkamer_1

Om te andere meidenkamer te zien, klik hier!

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Ik hoop je gauw te zien!