Tijdens de vtwonen beurs in september kwam ik de prachtige stand van Muurmeesters tegen. Ik kon niet anders dan even een kijkje nemen naar wat voor moois zij daar allemaal hadden hangen. En ik was opslag verliefd. Daar moest ik meer van weten!

Sylvia zag mijn interesse en liet me stap voor stap zien hoe het nou precies werkt met dit prachtige systeem. Een Muurmeester bestaat uit een textielprint van hoge kwaliteit, die je vastklikt in een aluminium frame welke je zelf thuis in elkaar moet zetten. Reuze interessant, want dat betekent dus ook dat je heel simpel de print kan verwisselen en aanpassen aan je bui of seizoen. Hoe vet is dat?! Je kunt de prints ook los bestellen, zodat je maar 1 keer de lijst hoeft aan te schaffen.

Ik ben gek op het Rijksmuseum en al het klassieke werk wat daar hangt. Wat ik alleen zo jammer vind is dat ik nergens aan mag zitten en dat wil ik nou juist altijd zo graag. Lucky me, want aan deze Muurmeester mag dat wel! En daar word ik heel blij van! En mocht je nou een keer per ongeluk met je vieze vingers eraan hebben gezeten, geen probleem, je stopt hem zo in de wasmachine! Hoe cool?! Heb jij ooit kunst in de was gestopt? Nou, ik niet. Je snapt het al, ik ben echt onder de indruk!

En nu kreeg ik de eer om dit eens zelf helemaal te mogen ondervinden. Van het in elkaar zetten van de lijst tot en met mijn vingers eraan zitten. Jeeh! Doormiddel van foto’s laat ik je zien hoe dit hele proces in zijn werk gaat. Ga er maar eens lekker voor zitten!

img_9540-1
De gouden envelop!
img_9543-1
Ik heb het zonder filmpje gedaan en dit ging super makkelijk!

lijst

img_9539-1
De lijst zit al in elkaar! Een kind kan de was doen.
img_9544-1
Nu de print erin. Hij is bijna klaar!!
img_9545-1
Daar gaan we!

img_9547-1

img_9548-1
Klaar!! Wat is ze mooi! Nu een mooi plekje zoeken.
interieurwoonkamer
En dit is het resultaat. Prachtig toch?!

 

img_9831
en deze print voor de afwisseling!

Nu de feestdagen in het vooruitzicht liggen, heb ik een waanzinnig leuk cadeautje voor je! Je kunt namelijk een echte Muurmeester-kussen winnen naar keuze! Voor jezelf of voor iemand anders, want ook dat mag natuurlijk! Heb je meteen een mooi origineel cadeautje voor de kerst 🙂 Klik hier om alvast jouw kussentje uit te zoeken.

Hoe doe je mee:

  • Volg Muurmeesters en Jaimyinterieur op Instagram
  • Deel een foto van Jaimyinterieur met #jaimyinterieurmuurmeester
  • Zet onder de post waarom jij het kussentje zo graag wilt winnen en eventueel voor wie
  • Wil je nog meer kans maken? Herhaal bovenstaande dan ook op Facebook.
  • Toi toi toi!!

 

x Jaimy

 

Deze actie is gesloten.