Onlangs was ik bij Rubi Interieur om met elkaar in gesprek te gaan over wat we voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van interieuradvies. Dit was al een leuk en gezellig gesprek, maar dit was niet het enige waarvoor ik in Nieuwerkerk aan den IJssel was.

Als verrassing mocht ik ook nog even gluren in hun prachtige collectie met behang. Wat een enorme hoeveelheid aan keuze.Wat ik eerst dacht over behang (een beetje muffig), ben ik daar compleet op terug gekomen. Wauw, wat kan dat tof zijn! Samen met Bianca (eigenaresse) ben ik de boeken ingedoken. Het was lastig kiezen, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor Paloma mint uit de lijn Oxygen van het mooie merk Khrôma.

Ik kende dit merk zelf nog niet, maar Bianca vertelde mij dat het oorspronkelijk uit België komt en nog niet zo lang in Nederland wordt verkocht. Tevens is het ook niet overal te krijgen en dat maakt het weer exclusief. ‘Stories to live in’ is precies waar Khrôma voor staat. Achter elke Khrôma collectie schuilt een uniek verhaal dat verteld wordt in de mooiste kleurencombinaties, de meest innovatieve structuren en de aantrekkelijkste dessins.

Voordat de groene muur behangen werd, moest het toch eerst wit geverfd worden. Aangezien het een erg warme middag was, was het gelukkig snel droog en konden we gaan behangen.

fullsizerender-1

Ik vond het enorm spannend. Ook mijn volgers maakten het niet heel makkelijk voor me, want wat een reacties kreeg ik van te voren op Instagram over dat ik mijn muur een andere gedaante ging geven. Maar volgens mij is het goed uitgepakt ;).

En het eindresultaat is prachtig. Dit is meteen een goed voorbeeld hoe je door een relatief kleine ingreep een compleet andere sfeer in de ruimte kan creëren.

Nogmaals dank aan Rubi interieur en Khrôma , voor de goede zorgen, professioneel advies en het prachtige behang!

Wat vinden jullie van het resultaat?

x Jaimy