De ‘veranderdrang’ dames onder ons begrijpen mij denk ik als geen ander, ineens ben je het zat en wil je weer iets nieuws. Iets wat nog mooier past bij je interieur, want dat wat er nu staat/ligt, kan echt niet meer.

Je begrijpt, dat slaat eigenlijk helemaal nergens op, maar zie het maar als een soort oerdrang. Of verslaving, dat kan natuurlijk ook ;).

Zo was ik dus onze vloerkleden (had er namelijk 2 liggen) helemaal zat. De hond had er gezellig zijn tandjes tijdens het wisselen in gezet, dus het zag er ook eerlijk gezegd niet meer uit. Na een oproep op Instagram of iemand tips had waar ik moest zijn, kwam Karpetten van Kaatz ineens in de lucht! Of ik bij hun een kijkje op de website wilde nemen, want zij hadden een groot assortiment, waar vast wel iets moois tussen te vinden was. En helemaal waar.. Wat een prachtige vloerkleden, in alle soorten en maten, dus keuze genoeg!

Wat ik zelf als erg prettig heb ervaren, is dat ze eerst een staal naar je kunnen toesturen van het karpet. Zo kan je kijken of het past bij je interieur qua kleur en materiaal. En de enorme snelheid! Jeetje, vandaag besteld en letterlijk morgen in huis. Super fijn!

Ik heb uiteindelijk voor een groot model gekozen, om zo de ruimte groter te doen lijken. Hij heet Robijn, kleur Teal en is een hip grijs/blauw vloerkleed met leuke flosjes. Dat maakt dat je de Scandinavische sfeer helemaal in huis haalt! Het kleed is gemaakt van 100% wol. Verder zijn er ook negen maten verkrijgbaar en maatwerk is ook mogelijk, je kunt zo bijvoorbeeld een vierkant of groter kleed laten maken. Ideaal!

7518824368_IMG_0869

 

7518824368_IMG_0861

7583927520_IMG_0896

En ook met de nieuwe indeling vind ik het super staan!!

Kijk gauw op de website van Karpetten van Kaatz en ik weet zeker dat je hier een mooi bij jou passend kleed zult vinden!

En Karpetten van Kaatz, super bedankt voor deze leuke samenwerking!