Nieuwe interieur collectie voor dit najaar van Søstrene Grene

Op donderdag 6 september 2018 lanceert Søstrene Grene haar jaarlijkse najaarscollectie boordevol nieuwe producten en meubels voor in huis. De collectie zal vanaf deze dag in alle Søstrene Grene winkels over de hele wereld verkrijgbaar zijn, met uitzondering van de wandlamp, de stoel, het stoelkussen en de schraagtafel. Deze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 20 september 2018.

Sinds 2014 heeft Søstrene Grene jaarlijks twee interieur collecties gelanceerd – een in het voorjaar en een in het najaar. Hierin presenteren de zussen hun favoriete producten en hun visie op de hedendaagse interieurtrends.

GEDACHTE ACHTER DE COLLECTIE

Voor het ontwerp van deze interieurcollectie hadden de zussen Anna en Clara een stijlvolle reeks producten in gedachten met zachte vrouwelijke invloeden en strakke architectonische en levendige items. De kleuren die zij hebben gekozen zijn zacht en ingetogen. Terwijl Anna zich bezighield met het creëren van geometrische vormen en delicate patronen, boog Clara zich over de functionaliteit van de ontwerpen. “De magie van interieurontwerp is dat het tegelijkertijd uw huis mooier én ruimtelijker kan maken,” aldus Clara.

 

De interieurcollectie bevat een reeks meubelstukken gemaakt van houtfineer, subtiele lampen en grafische en artistieke objecten voor aan de muur. U zult er ook een ruim assortiment aan prachtig keramiek en zacht textiel terugvinden. Zoals altijd bevat de collectie ook dit keer weer een ruim aanbod aan decoratieve accessoires voor in huis evenals prachtig servies.

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan productenvoor huis, keuken, ambacht, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd.

Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Søstrene Grene heeft 11 winkels in Nederland en één in België.