In mijn zoektocht naar mooie lampen kwam ik Anekodesign tegen! Wat een prachtige lampen in verschillende modellen. Omdat wij al jaren dezelfde lamp boven de eettafel hebben hangen, vond ik het wel weer tijd voor iets nieuws.

Stapje voor stapje wil ik het eetgedeelte veranderen. Stoelen zitten nog heerlijk, maar ik vind ze echt niet meer mooi. Ze passen gewoon niet meer in ons interieur. En net zoals de eettafel, die heb ik al 15 jaar, ik ben er gewoon op uitgekeken. Ben trouwens ook al een lange tijd op zoek naar een mooie lange slanke eettafel, dus als je een tip hebt, laat het mij hieronder even weten!

lamp2-JaimyInterieur

Maar daar hadden we het natuurlijk niet over! Anekodesign verkoopt stijlvolle en moderne decoratieve plafondlampen. Het ontwerp van de lamp past in zowel klassieke als moderne stijlen. Dus voor ieder wat wils.

Lampen3-JaimyInterieur

Ik ben echt super blij met deze nieuwe lampen en wat staan ze mooi in ons interieur.

Omdat ik zelf erg graag van schuiven hou en dus ook de eettafel nog weleens anders neer wil zetten, heb ik daar de perfecte oplossing voor gevonden. De Lightswing! Lees er hier meer over!

Je kunt de lampen hier vinden of neem gewoon een kijkje op de website van Anekodesign.