Voor DotControl, welke gevestigd is in de van Nellefabriek in Rotterdam, mocht ik een interieurplan bedenken. Wat een gave klus! DotControl zit op een top locatie gelegen aan het water met uitzicht op de gevangenis. Waanzinnig tof en inspirerend.

Dotcontrol is een Data Driven Creative Agency. Zij maken de digitale ambities van veelal grote merken waar. Zo maken ze high-end digitale producten voor merken als: National Geographic, Eredivisie, Microsoft en bijvoorbeeld Red Bull.

Als je voor dit soort klanten werkt, en zulk spraakmakend werk maakt, dan heb je een interieur nodig wat dit ook uitstraalt. En daarvoor hebben ze mij gevraagd 😉

van nellefabriek JaimyInterieur 9

Met deze prachtige locatie en industriële uitstraling van het pand moest ik wel iets stoers bedenken. Zo kwam ik op het idee om hier een New York Loft style neer te zetten, maar dan natuurlijk op zijn Rotterdams. Eigen, stoer, urban en creatief.

van nellefabriek JaimyInterieurDe balie is helemaal opnieuw ontworpen. Met de geometrische hoeken en het matzwarte stoere uiterlijk op een verhoogd en verlicht plateau is het een waanzinnig toffe entree geworden.

 

van nellefabriek JaimyInterieur 8Met oude originele Chesterfields, vintage meubelen en Perzische tapijten heb ik een drietal van woonkamers gecreëerd op diverse plekken in het pand. Hier kunnen bezoekers plaats nemen om even te wachten, maar ook het personeel maakt hier graag gebruik van als werkplek. Want hoe lekker is het als je het gevoel hebt dat je gewoon thuis op de bank aan het werk bent?!

 

van nellefabriek JaimyInterieur 5De Bubble chairs hebben een mooie plek in het midden van de loods gekregen om de lange ruimte te doorbreken. Ook wel de hangplek genoemd.

Op de achtergrond zie je echte oude skiliften staan. Deze zijn bedoeld om kleine meetings in te voeren. En ter decoratie zijn ze natuurlijk ook niet verkeerd.

 

van nellefabriek JaimyInterieur2

van nellefabriek JaimyInterieur 4

Zoals ik al eerder aangaf, wat een geweldige opdracht om te mogen doen! De zoektocht, het afstylen, een sfeer neerzetten die voor zowel de medewerker als de klant prettig is, vind ik een uitdaging om te doen.

 

van nellefabriek JaimyInterieur 6

 

Wil jij ook een Instagram waardig kantoor? En ben je na het zien van deze foto’s enthousiast geworden en wil je ook meteen jouw werkplek aanpakken? Dan kom ik graag een kopje koffie bij je drinken! Neem contact met mij op via 06-19596666 of via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Lees hier meer over interieuradvies op zakelijk gebied!

 

Foto credits: Aad Hoogendoorn