IMG_7570

 

Hi,

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site. Ik ben Jaimy van Zwieten en een echte interieurjunk!

Als klein meisje was ik altijd al bezig met interieur. Zo keek ik elke week alle woonprogramma’s op televisie en droomde van een carrière zoals die van Jan des Bouvrie. Zodra ik mijn kamer weer eens mocht veranderen lag ik nachten wakker te bedenken wat voor interieur het moest worden. In alle huizen die volgde, was ik altijd bezig met interieur. Zonder blikken of blozen verfde ik de keuken knal turquoise en hing ik plastic visjes aan het plafond. Je begrijpt hem, het moest een vissenkom voorstellen.

Jaren later, in 2014, kochten we mijn ouderlijk huis en kwam ik dus letterlijk back to my roots. Naast alle herinneringen kwamen tevens ook de interieurkriebels weer naar boven. Zo moest bijvoorbeeld de woonkamer wekelijks een nieuwe stylingbeurt krijgen en dus gooide ik de hele boel weer om. Daarnaast hebben we een paar verbouwingen ondergaan, wat nog meer aanwakkerden. Ik mocht namelijk weer opnieuw inrichten!

Dit heeft mij toen aan het denken gezet. Dit is mijn passie, hier ligt mijn hart. En nu, 3 jaar later ben ik dag en nacht bezig met interieur en is het dus een groot onderdeel van mijn leven geworden.

Eigenlijk alles wat met interieur te maken heeft trekt mijn aandacht. Bloggen, interieuradvies, Instagram en fotostyling kun je mij voor wakker maken.

Leuk dat je er bent, kijk lekker rond en ik hoop je gauw in het echt te zien!

Liefs, Jaimy

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s