Over Jaimy

Hi,

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site. Ik ben Jaimy van Zwieten en een echte interieurjunk!

Ohzomooi - Jaimy.Peview-1Als klein meisje was ik altijd al bezig met interieur. Zo keek ik elke week alle woonprogramma’s op televisie en droomde van een carrière zoals die van Jan des Bouvrie. Zodra ik mijn kamer weer eens mocht veranderen lag ik nachten wakker te bedenken wat voor interieur het moest worden.

Na 10 jaar als verhuurmakelaar bij een woningbouwvereniging te hebben gewerkt en zowel de sociale als technische kant heb mogen ontdekken in mijzelf, heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb gekozen om mijn hart te volgen en mij volledig op interieuradvies te gaan focussen.

Interieur geeft mij echt energie, niet alleen maar om te ontwerpen, maar ook om in te zijn. Het is zo belangrijk dat je je goed voelt in de omgeving waar je het meest bent, waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt ontspannen. Dat is toch echt het mooiste van mijn vak, mensen een thuis kunnen bieden waar ze zich gelukkig in voelen.

Dit geldt uiteraard ook voor bedrijven. Een plek creëren waarin werknemers zich goed en prettig voelen, is zo ontzettend belangrijk voor de werksfeer. 

Loop jij tegen een woon/werk ”probleem” aan? Ik kom graag een kopje thee bij je drinken om samen te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Tot snel!

Liefs, Jaimy