Hi,

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site. Ik ben Jaimy van Zwieten en een echte interieurjunk!

fullsizeoutput_e7eAls klein meisje was ik altijd al bezig met interieur. Zo keek ik elke week alle woonprogramma’s op televisie en droomde van een carrière zoals die van Jan des Bouvrie. Zodra ik mijn kamer weer eens mocht veranderen lag ik nachten wakker te bedenken wat voor interieur het moest worden.

Na 10 jaar als verhuurmakelaar bij een woningbouwvereniging te hebben gewerkt en zowel de sociale als technische kant hebben mogen ontdekken in mijzelf, heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb gekozen om mijn hart te volgen en mij volledig op interieuradvies te gaan focussen.

Ik vind het zo ontzettend bijzonder dat ik een thuis mag creëren voor mijn opdrachtgevers. Naast het creatieve proces vind ik dat echt het mooiste aan mijn werk. Mensen blij maken met hun interieur waar ze zich thuis voelen, maar die ook de persoonlijke kant van de bewoners uitademt. Dit geldt uiteraard ook voor bedrijven. Een plek creëren waar werknemers zich goed en prettig voelen, is zo ontzettend belangrijk voor de werksfeer. 

Loop jij tegen een woon/werk”probleem” aan? Ik kom graag een kopje thee bij je drinken om samen te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Tot snel!

Liefs, Jaimy