Via mijn blog of Instagram word ik met regelmaat benaderd voor een samenwerking. Op deze pagina deel ik een greep uit de samenwerkingen die tot nu toe tot stand zijn gekomen. Zou jij graag een blogpost/Instagrampost zien van een product van jouw bedrijf op Jaimyinterieur en dus met mij die samenwerking aan willen gaan? Neem dan contact via het contactformulier

 

Kroot & Krauw give away XOX bijzettafeltje

Via Instagram en Facebook is er een winactie uitgezet om dit XOX bijzettafeltje te kunnen winnen. En met succes! Kroot & Krauw heeft er een hogere verkoop aan overgehouden en meer volgers bij gekregen. Zie het artikel wat ik daarvoor schreef hier.

img_7645

 

Behang Khroma via Rubi verf & behang

Bij Rubi verf & behang mocht ik behang uitkiezen naar keuze. Het is de Paloma mint uit de Oxygen lijn van Khroma geworden. De blogpost die ik daarover schreef vind je hier.

fullsizerender-2

 

Westwing give away

Voor Westwing mocht ik €50,- shoptegoed weggeven aan 1 van mijn volgers. Zelf mocht ik ook gave producten uitzoeken in hun webshop zoals hieronder de cactus. Kijk hier voor de blogpost.

img_9631

 

 

vertiplants

Vertiplants benaderde mij of ik interesse had in 2 Vertiplants. Ik plaatste een foto op Instagram. Zie hier voor de Instagram post.

img_9604

 

Emma Matras

Voor Emma Matras filmpje ik mijn eerste stylingvideo. In deze video laat ik zien hoe je de slaapkamer op 3 verschillende manieren op een makkelijke manier kan stylen en geef ik je tevens stylingtips.

Muurmeesters give away

Van Muurmeesters mocht ik een Muurmeester uitzoeken en daarnaast een give away actie voor een Muurmeester kussentje inzetten op Instagram en Facebook. Een mooie actie tijdens de feestdagen. Klik hier voor het artikel.

interieurwoonkamer

 

 

Mus give away Deborah van der Schaaf & Aad Hoogendoorn

Van illustrator Deborah van der Schaaf en fotograaf Aad Hoogendoorn mocht ik een prachtige poster met de mus weggeven. Hier heb ik een deel/winactie voor ingezet op Instagram. De blogpost vind je hier.

img_6540