Laatst schreef ik al over hoe je de slaapkamer een make-over kan geven. Daar is natuurlijk een bedovertrek een erg belangrijk onderdeel van!

Niet alleen voor de sfeer in je slaapkamer maar ook voor een goede nachtrust is een comfortabel dekbedovertrek erg belangrijk. De Bijenkorf biedt luxe dekbedovertrekken
die opvallen qua kleur, maar ook uitblinken in comfort. Van zachte neutrale tinten tot iets donkerdere kleuren en ook veel verschillende prints, zoals bloemen, motieven en lichte kleuren, maar ook eenvoudige, effen tinten en een aantal wat feller gekleurde dekbedovertrekken.

snurk-flowers-dekbedovertrekset-van-katoen-perkal

 

Allerlei dekbedovertrekken voor volwassen, maar ook voor kinderen is de keuze zeer uitgebreid. Verschillende merken en exemplaren zijn verkrijgbaar, zodat het dekbedovertrek perfect aan je wensen en dat van je kind kan voldoen. Kinderdekbedovertrekken zijn namelijk een belangrijke sfeermaker in de kinderkamer en maakt een slaapkamer compleet.

 

 

Een van de merken van de verkrijgbare dekbedovertrekken is Snurk. Zelf ben ik helemaal verliefd geworden op dit merk! Wat een geweldige prints. Snurk ontwerpt al meer dan 10 jaar beddengoed. Alle prints worden ontworpen door Snurk zelf. Er worden samenwerkingen aangegaan met bekende kunstenaars en designers zoals bijvoorbeeld Henrik Dybdahl.

Het meest bekend en populair is de kindercollectie, die een slapend kind verandert in een levensechte astronaut, prinses, superheld ballerina, zeemeermin, dinosaurus of wat zijn/haar droom ook is. De ontwerpers stoppen veel tijd en energie in het zo realistisch mogelijk uitvoeren van de prints, zodat het net echt lijkt en de kinderdromen uitkomen.

snurk-mermaid-dekbedovertrekset-van-katoen

 

Een snurk print is een foto van hoge kwaliteit, die de ontwerpers zelf maken. Hoe fotografeer je een zeemeermin en hoe vind je een astronauten pak? Toen het idee kwam
om een astronaut als print te gebruiken voor de beddengoed collectie, heeft Snurk een echt Apollo ruimtepak uit de collectie van het Space Expo museum gebruikt. Voor het ballerina dekbedovertrek werd er samen gewerkt met het Nationale Ballet. Er kwam een professionele ballerina om te poseren in één van de handgemaakte tutu’s. Als ballet je droom is, dan is dit het perfecte dekbed voor jou.

 

 

Snurk heeft niet alleen een kindercollectie, maar ook dekbedovertrekken voor volwassenen. Met allerlei verschillende patronen en creaties en een heerlijk comfort. Je kan kiezen uit een enorme collectie, er zit altijd wel iets tussen wat voor jou perfect is. Voor een Snurk dekbedovertrek moet je echt zijn bij de Bijenkorf. Neem gerust een kijkje op de website.

 

Credits beeldmateriaal: Snurk