TOTAAL ADVIES VERBOUW OF
NIEUWBOUW WONING

Wat leuk dat je interesse hebt in interieuradvies!

Bij het verbouwen van je woning of het kopen van een nieuwbouwwoning komen er veel dingen op je af. Waar moeten de lichtpunten komen, welke kleur deuren of kozijnen past het beste in je nieuwe interieur en moet dat wandje nu wel of niet blijven staan? Interieuradvies is maatwerk en er zal na ons kennismakingsgesprek een offerte op maat gemaakt worden. Om je toch een idee te geven waar je aan moet denken qua prijs, geef ik hieronder graag een voorbeeld en uitleg wat je allemaal van mij kan verwachten. Deze geldt voor een woonkamer incl. eetkamer en keuken.

totaal advies verbouw of nieuwbouw woning 

vanaf €4650,-

vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens dit ( evt. online) kennismakingsgesprek leren we elkaar een beetje kennen en bespreken we meteen de wensen en eisen die ik mee zal nemen in mijn plan. Na dit gesprek krijg je van mij een offerte op maat.

persoonlijk Pinterestbord

Na akkoord van de offerte, ontvang je direct een link voor je persoonlijke Pinterestbord. Hier kan je plaatjes pinnen die je mooi vindt. Hier kan ik goed in terugvinden wat je mooi vindt en haal daar mijn inspiratie uit.

moodbook

Als eerste ontvang je van mij een moodbook. In dit moodbook zit onder andere een sfeer en kleur voorstel om zo te bepalen of we op de goede weg zitten.

Naast het sfeer en kleur voorstel ontvang je van mij ook 2 a 3 indelingsplannen in het moodbook. Hierna bepaal jij welke indeling het beste bij je past.

moodboard

Om de sfeer, kleuren en stijl te bepalen maak ik als eerste een moodboard. Deze is eigenlijk de rode draad door het ontwerp heen. Deze bespreken we tijdens de tussen en eindpresentatie.

shoplist

In de shoplist vind je alle informatie over de producten die zijn gebruikt in het ontwerp. Maten, kleur, materiaal, prijs en waar je deze kunt aanschaffen is allemaal terug te vinden in de shoplist. Heel handig, want je kunt zo vanuit je luie stoel je gehele interieur bestellen.

kleur en materialen collage

Een kleuren en materialen collage geeft een goed beeld hoe de kleuren en materialen bij elkaar staan en wat het met elkaar doet. Tijdens de eindpresentatie ontvang je zoveel mogelijk stalen van mij.

persoonlijke kleurenwaaier

Van de kleuren die zijn gebruikt in het ontwerp maak ik een persoonlijke kleurenwaaier. Zo kun je deze altijd meenemen als je bijv. gaat shoppen

definitief indelingsplan

Op het indelingsplan laat ik zien waar wat moet komen te staan en hoe de ruimte is ingedeeld.

voorlopig lichtplan

Voor nieuwbouw of een te verbouwen woning is er qua lichtplan nog veel mogelijk. Er wordt een lichtplan gemaakt met waar de lichtpunten zullen moeten komen.

wandplan

Een wandplan is een bovenaanzicht en is heel handig als je bijvoorbeeld met een schilder of behanger gaat werken. Hierop kun je precies terugvinden waar welke kleur of behang moet komen.

definitief lichtplan

in het lichtplan laat ik zien waar welke verlichting moet komen en wat het doet met de ruimte.

stofferingsadvies

Uiteraard geef ik ook advies welke vloer en wat voor raambekleding het beste in het ontwerp staat. Tijdens de eindpresentatie overhandig ik de bijpassende stalen die we met zorg hebben uitgezocht. 

maatwerk

Maatwerk meubels kunnen een ruimte nog beter tot zijn recht laten komen. Indien gewenst neem ik een maatwerk meubel mee in het ontwerp. Ook hier werk ik met een goede partij samen waar geheel vrijblijvend een offerte op maat gemaakt kan worden.

 

 

tussentijdse oplevering

Tijdens de tussentijdse presentatie krijg je een kijkje in de keuken. Ik laat dan de 3d ontwerpen zien en bespreken we de hele presentatie. Hierna heb je de mogelijkheid om feedback op te geven. Daarna maak ik het ontwerp definitief.

1 aanpassingsronde is inclusief, eventuele extra wijzigingen worden in rekening gebracht. 

 

extra begeleiding

Of je nou je huidige woning gaat verbouwen of je hebt een nieuwbouwwoning gekocht, je loopt tegen allemaal extra vragen aan. Deze vragen kun je allemaal aan mij stellen. Van wat voor deuren je nou moet kiezen tot het deurbeslag wat er op moet komen. 

Voor het begeleiden en coördineren tijdens het verbouwproces kan je mij ook inschakelen. 

investering: €108,50 incl btw per uur

fotorealistische ontwerpen

Na de tussentijdse oplevering maak ik het ontwerp definitief en zullen de 3d ontwerpen fotorealistisch gemaakt worden. Zo heb je echt een realistisch beeld van het eindresultaat. Heel fijn als je het lastig vindt om te visualiseren!

optioneel 3d animatie (video)

Wil jij nou door je nieuwe interieur wandelen voordat het al klaar is? Dat is mogelijk! Doormiddel van een 3d animatie van jouw nieuwe interieur heb je meteen een heel goed beeld van hoe het écht daadwerkelijk gaat worden. 

 

Investering: vanaf €450,- incl. BTW

eindpresentatie

De eindpresentatie doen we gezellig in onze winkel/ontwerpstudio aan de Vlietlaan in Rotterdam Kralingen. We bespreken het eindresultaat en bekijken we alle stalen en ontvang je alles in print en digitaal.

Interesse in interieuradvies en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel naar 06-22539717. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Ik hoop je gauw te zien!

Alle bedragen zijn inclusief BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Rotterdam gratis, daarna bereken ik € 0,30 per km.