tussenwoning

rotterdam

◦ Jaimy Interieur & Design ◦ Jaimy Interieur & Design ◦ Jaimy Interieur & Design ◦ Jaimy Interieur & Design ◦ Jaimy Interieur & Design

tussen

woning

Een druk, jong gezin met 3 kleine kinderen, vroegen of we een interieurontwerp voor ze wilde maken voor de gehele beneden verdieping. Er stond al een uitbouw op de planning, maar ze wisten zelf echt niet hoe ze straks de ruimte opnieuw in moesten delen, met ook nog een beetje speelsheid erin. We bedachten een maatwerkmeubel met alles erin verwerkt. Een eethoek, een speelhoekje en de tv-hoek. Een echte eyecatcher die de lange ruimte straks mooi onderbreekt en ook nog eens alle functies in zich heeft zitten. Het is een mooi geheel geworden en we zijn super nieuwsgierig naar het eindresultaat!

Interesse in interieuradvies en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel naar 06-22539717. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Ik hoop je gauw te zien!