Ik kan je helpen om de pluspunten van jouw woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Met verkoopstyling.

 

De eerste zes weken in de verkoop van je huis zijn het belangrijkst. In deze periode heeft jouw woning de grootste zichtbaarheid bij je doelgroep. Kijkers op Funda bepalen binnen 10 seconden of het huis iets voor hun kan zijn. Daarom is het belangrijk dat we in deze tien seconden de allerbeste indruk maken.

JaimyInterieur_Piron woonkamer eettafel

Goede verkoopstyling kan ervoor zorgen dat jouw woning sneller en voor de hoogst haalbare prijs wordt verkocht!

Hoe werkt het?

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis, kijk ik wat er nodig is om de woning zo snel mogelijk verkoopbaar te maken. Een woning verkoopbaar maken is een teamsport. Daarom kijken we in ons eerste gesprek ook naar welke zaken jijzelf al kan doen.

JaimyInterieur_Piron bed

Ik werk volgens de Hands-on methode. Geen rapporten en papierwerk maar gewoon handen uit de mouwen en aan de slag! Door deze manier van werken creëren we snel en efficiënt een optimaal resultaat.
Verkoopstyling heeft als doel je woning sneller te verkopen. Dat moet natuurlijk niet teveel geld kosten. Dat snap ik maar al te goed! Daarom zorg ik er altijd voor om de kosten zo laag mogelijk voor je te houden. Dit lukt mij door zo veel mogelijk gebruik te maken van je bestaande interieur en heb ik door mijn ervaring veel praktische oplossingen om je woning zo optimaal mogelijk te presenteren.

IMG_8213

Fotografie

Goede professionele woningfotografie maakt jouw woning aantrekkelijker en nodigt uit voor een bezichtiging. Desgewenst kan ik deze fotografie ook voor je verzorgen. Zo maken we het plaatje compleet en kan je nieuw gestylde woning direct het het internet op!

IMG_8248

Meubelverhuur

Een lege woning heeft weinig sfeer en voelt vaak kleiner aan. Jaimyinterieur kan je lege woning binnen enkele dagen compleet voorzien van meubels. Op deze manier krijgt de kijker een goed beeld van de woning en wordt deze eerder verleid om juist bij jouw woning te komen kijken.

JaimyInterieur_Piron woonkamer 2

Gastvrouw/Open dag

Tijdens een bezichtiging of Open Huizen dag kan ik jouw woning ook als gastvrouw goed aanprijzen. Ik begeleid de bezichtiging en kan alle mogelijkheden van jouw huis zo positief mogelijk benadrukken. Tevens verzorg ik op deze dagen een hapje en een drankje en zorg ik ervoor dat de styling helemaal op orde is.

Voor tarieven klik hier

 

Zijn er nog vragen over verkoopstyling of de tarieven, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen. Dit kan via mail info@jaimyinterieur.com op telefoonnummer: 06-19596666, of via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

JaimyInterieur is gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste en aangesloten bij het landelijk netwerk CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten)